TOKYO YOLCULARI MUSTAFA GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

Spor 03.07.2021 - 00:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3974+ kez okundu.
 

TOKYO YOLCULARI MUSTAFA GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

Tokyo Paralimpik Oyunlarında yarışacak, Milli Atıcı Çağla Baş ve Paralimpik Taekwondocu Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde bir araya gelerek Olimpiyatlara hazırlık süreçlerini değerlendirdiler

Tokyo Paralimpik Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek Milli Sporcular hedefledikleri madalyaya ulaşabilmek için yoğun şekilde çalışıyorlar. Tokyo Paralimpik Oyunlarında yarışmanın hayalini kurduğunu anlan Milli Sporcu Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız, "En büyük hayalim oyunlar. Bu zamana kadar birçok şampiyonada şampiyonluk yaşadık çok şükür. Oyunlarda da böyle olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı. Paralimpik oyunlarında madalya kazanabilmenin büyük bir gurur olduğunu dile getiren Çağla Baş, "Eğer ülkeme bu madalyayı kazandırabilirsem ne mutlu bana. Birçok yarışmada bu gururu ülkeme yaşattım. Şimdi bu gururu yeniden yaşatmak istiyorum. Umarım ilk defa Ordu'ya bu madalyayı getirmiş olurum ve tarihe geçerim." yorumunda bulundu. Tokyo öncesi kampa girecek sporcular Milli Takım Kampı için Çağla Baş Mersin Erdemli’ye ve Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız ise Aydın Didim’e gidecek.  
Tokyo Paralimpik Oyunlarında yarışacak, Milli Atıcı Çağla Baş ve Paralimpik Taekwondocu Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde bir araya gelerek Olimpiyatlara hazırlık süreçlerini değerlendirdiler

Tokyo Paralimpik Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek Milli Sporcular hedefledikleri madalyaya ulaşabilmek için yoğun şekilde çalışıyorlar.
Tokyo Paralimpik Oyunlarında yarışmanın hayalini kurduğunu anlan Milli Sporcu Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız, "En büyük hayalim oyunlar. Bu zamana kadar birçok şampiyonada şampiyonluk yaşadık çok şükür. Oyunlarda da böyle olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.
Paralimpik oyunlarında madalya kazanabilmenin büyük bir gurur olduğunu dile getiren Çağla Baş, "Eğer ülkeme bu madalyayı kazandırabilirsem ne mutlu bana. Birçok yarışmada bu gururu ülkeme yaşattım. Şimdi bu gururu yeniden yaşatmak istiyorum. Umarım ilk defa Ordu'ya bu madalyayı getirmiş olurum ve tarihe geçerim." yorumunda bulundu.
Tokyo öncesi kampa girecek sporcular Milli Takım Kampı için Çağla Baş Mersin Erdemli’ye ve Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız ise Aydın Didim’e gidecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.