TEMMUZ UYARISI !

Sağlık 04.06.2021 - 16:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4087+ kez okundu.
 

TEMMUZ UYARISI !

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun ‘Yeni başlayan kararlaran sonra artık baktığımızda mukayese  ettiğimizde önceki kararlarla hemen hemen aynı olduğunu görüyoruz. Bu tedbirlerin devam etmesi son derece doğru bir karar bununla birlikte bazı zamnalarda hafiflleme olduğunuz görüyoruz Cumartesi günleri serbest bırakılmış geceleri 1 saat daha ileriye ertelenmiş sokağa Çıkma yasağı bunlar tabiki 1 ay daha moral olma açısından insanımıza güzel. kafec restorant ve lokanların açık olacağı  esnafımız için çok güzel bir şey bizde sevindik gerçekten  sağlıkçı olarak toplumun icerisinde yaşayan birey olarak esnafımızın bu şekilde biracık daha rahatlaması bizimde çok hoşumuza gidiyor ama burda esnafımıza bir uyarı yapmak istiyorum. Özellikle esnafımız lokantasına gelen cafesine gelen müşterileri mesafelerine ve tedbir kurallarına uymasına son derece dikkat etsinler. Camlarını ve kapılarını acarak icerinin yeterince havalandırmasını sağlasınlar aksi takdirde bunlara dikkat etmezlerse bulaştırıcılık ve hastalığın yayılması tekar yeniden başlayabilir ve bir müddet sonra açık olan lokanta ve işyerleri tekrar kapanma durumuna gelebilir, esnafımzıın buna dikkat edeceğini zabıta kontrollerninde dahada dikkatli yapılması gerektiğine inanıyorum’ dedi. Temmuz ayındaki gevşemenin dahada artması için Haziran ayında bu normala dönmenin Temmuz ayında daha da iyi umut verici olması için Temmuz ayındaki tedbirlerin verilecek önemli bir faktörde tabiki aşılama Haziran ayında bizim nerdeyse bütün aşılamayı bitirmemiz lazım eğer bunu yapabilirsek ve yaparsak mutalaka Temmuz ayına daha rahat ve güvenli girebiliriz. Bu tedbirlere dikkat edildiği takdirde inşallah bizim için gelecek dahada güzel olacaktır. Ama 3 tane önemli nokta var aşılamanın Haziran ayında tamamen bitmesi esnafımızın gelen müsterilere tedbirlere uyarak mesafe  kurallarına uyarak hizmet etmesi ve zabıta kontrollerinin artırılması bunlar yapılırsa Temmuz ayında daha güzel günler olacaktır. Bütün vatandaşlara sağlıklı günler diliyorum’ dedi.

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun ‘Yeni başlayan kararlaran sonra artık baktığımızda mukayese  ettiğimizde önceki kararlarla hemen hemen aynı olduğunu görüyoruz. Bu tedbirlerin devam etmesi son derece doğru bir karar bununla birlikte bazı zamnalarda hafiflleme olduğunuz görüyoruz Cumartesi günleri serbest bırakılmış geceleri 1 saat daha ileriye ertelenmiş sokağa Çıkma yasağı bunlar tabiki 1 ay daha moral olma açısından insanımıza güzel. kafec restorant ve lokanların açık olacağı  esnafımız için çok güzel bir şey bizde sevindik gerçekten  sağlıkçı olarak toplumun icerisinde yaşayan birey olarak esnafımızın bu şekilde biracık daha rahatlaması bizimde çok hoşumuza gidiyor ama burda esnafımıza bir uyarı yapmak istiyorum. Özellikle esnafımız lokantasına gelen cafesine gelen müşterileri mesafelerine ve tedbir kurallarına uymasına son derece dikkat etsinler. Camlarını ve kapılarını acarak icerinin yeterince havalandırmasını sağlasınlar aksi takdirde bunlara dikkat etmezlerse bulaştırıcılık ve hastalığın yayılması tekar yeniden başlayabilir ve bir müddet sonra açık olan lokanta ve işyerleri tekrar kapanma durumuna gelebilir, esnafımzıın buna dikkat edeceğini zabıta kontrollerninde dahada dikkatli yapılması gerektiğine inanıyorum’ dedi.
Temmuz ayındaki gevşemenin dahada artması için Haziran ayında bu normala dönmenin Temmuz ayında daha da iyi umut verici olması için Temmuz ayındaki tedbirlerin verilecek önemli bir faktörde tabiki aşılama Haziran ayında bizim nerdeyse bütün aşılamayı bitirmemiz lazım eğer bunu yapabilirsek ve yaparsak mutalaka Temmuz ayına daha rahat ve güvenli girebiliriz. Bu tedbirlere dikkat edildiği takdirde inşallah bizim için gelecek dahada güzel olacaktır. Ama 3 tane önemli nokta var aşılamanın Haziran ayında tamamen bitmesi esnafımızın gelen müsterilere tedbirlere uyarak mesafe  kurallarına uyarak hizmet etmesi ve zabıta kontrollerinin artırılması bunlar yapılırsa Temmuz ayında daha güzel günler olacaktır. Bütün vatandaşlara sağlıklı günler diliyorum’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.