TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Eğitim 28.01.2021 - 16:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3976+ kez okundu.
 

TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Altınordu ileçsinde okul/kurumlarda TYP kapsamında temizlik ve güvenlik personeli olarak çalışanlara yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız Nejdet Demir tarafından 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi verilmeye başlandı.

Altınordu ileçsinde  okul/kurumlarda TYP kapsamında temizlik ve güvenlik personeli olarak çalışanlara yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız Nejdet Demir tarafından 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi verilmeye başlandı.  Eğitime katılan personelleri ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek: 'Önceliğimiz çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini sağlamak koşuluyla onların görev yapmalarını sağlamaktır. Personelimizin iş hayatında karşılaşabileceği güçlükler ve çözüm yolları hakkında bilgilenmeleri, olası iş kazaları ve iş güvenliği hakkında donanımlı olmalarını sağlamak istiyoruz. Bu noktada sizlerin görev yaparken sağlınızı ve güvenliğinizi nasıl koruyacağınızı bilmeniz bizim için çok önemli. Bu amaçla düzenlediğimiz kursumuzun verimli geçmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kursumuzu düzenleyen Nejdet Demir hocamıza da teşekkür ediyorum.' dedi.  İş güvenliği uzmanı tarafından verilen eğitimin sonunda katılımcı personele iş sağlığı ve güvenliği sertifikası verilecek.
Altınordu ileçsinde okul/kurumlarda TYP kapsamında temizlik ve güvenlik personeli olarak çalışanlara yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız Nejdet Demir tarafından 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi verilmeye başlandı.

Altınordu ileçsinde  okul/kurumlarda TYP kapsamında temizlik ve güvenlik personeli olarak çalışanlara yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız Nejdet Demir tarafından 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi verilmeye başlandı.
 Eğitime katılan personelleri ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek: 'Önceliğimiz çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini sağlamak koşuluyla onların görev yapmalarını sağlamaktır. Personelimizin iş hayatında karşılaşabileceği güçlükler ve çözüm yolları hakkında bilgilenmeleri, olası iş kazaları ve iş güvenliği hakkında donanımlı olmalarını sağlamak istiyoruz. Bu noktada sizlerin görev yaparken sağlınızı ve güvenliğinizi nasıl koruyacağınızı bilmeniz bizim için çok önemli. Bu amaçla düzenlediğimiz kursumuzun verimli geçmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kursumuzu düzenleyen Nejdet Demir hocamıza da teşekkür ediyorum.' dedi.  İş güvenliği uzmanı tarafından verilen eğitimin sonunda katılımcı personele iş sağlığı ve güvenliği sertifikası verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.