TARİHİ ESER OPERASYONU ...

Asayiş 07.02.2022 - 23:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3751+ kez okundu.
 

TARİHİ ESER OPERASYONU ...

Jandarma ekiplerinin İkizce ilçesinde düzenledikleri operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 kişi yakalandı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucu İkizce İlçesinde 04 Şubat 2022 tarihinde yapılan operasyonda; (1) şüpheli şahsın üst ve ikametinde yapılan aramada Osmanlı dönemine ait olduğu değerlendirilen (3) adet insan figürlü heykel, (4) adet sikke, (1) adet kemer, (1) adet kaşık, (1) adet havan ve tokmağı, (1) adet sahan ve (1) adet şamdan ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.  
Jandarma ekiplerinin İkizce ilçesinde düzenledikleri operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 kişi yakalandı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucu İkizce İlçesinde 04 Şubat 2022 tarihinde yapılan operasyonda; (1) şüpheli şahsın üst ve ikametinde yapılan aramada Osmanlı dönemine ait olduğu değerlendirilen (3) adet insan figürlü heykel, (4) adet sikke, (1) adet kemer, (1) adet kaşık, (1) adet havan ve tokmağı, (1) adet sahan ve (1) adet şamdan ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.