SPORCULAR MADALYAYA DOYMUYOR

Spor 19.06.2018 - 10:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3011+ kez okundu.
 

SPORCULAR MADALYAYA DOYMUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, farklı branşlarda katıldığı şampiyonalarda rakiplerine karşı önemli başarılar elde ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, farklı branşlarda katıldığı şampiyonalarda rakiplerine karşı önemli başarılar elde ediyor. Haziran ayında gerçekleştirilen güreş, judo ve satranç şampiyonalarında mücadele eden sporcular güreşte Avrupa’da altın ve bronz madalya kazanırken, judoda Balkan 2.si ve satrançta ise takım hâlinde Türkiye 2.si oldu. AVRUPA İKİNCİSİ OLAN MİLLİ TAKIMA BÜYÜK KATKI SAĞLADILAR Macaristan’ın Győr kentinde düzenlenen Avrupa Minikler Güreş Şampiyonası'nda serbest stilde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreş takımından 68 kg'da Halit Özmul 1. ve 62 kg'da Harun Söyler 3. olurken, Türkiye şampiyonada takım hâlinde Avrupa ikinciliğini kazandı. JUDODA ATA TUNCER İKİNCİ OLDU Romanya’nın Sibiu kentinde gerçekleştirilen Judo Gençler Balkan Şampiyonası’nda Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde mücadele eden Ata Tuncer 81 kg’da 2. oldu. SATRANÇTA KADINLAR TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Çorum ilinde kulüpler bazında düzenlenen Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Kadınlar Takım Satranç Turnuvası’na katılan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kadınlar kategorisinde Türkiye 2.si olarak önemli bir başarıya imza attı. BAŞKAN YILMAZ, “SALON  SPORLARINDA MODEL BİR YAPILANMANIN TEMELİNİ ATMIŞTIK” Başkan Enver Yılmaz, yakalanan başarıdan dolayı sporcuları ve emeği geçenleri tebrik ederken, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’de kurumsal anlamda spora en çok desteği veren iller içerisinde yer alan bir konuma geldiklerini söyledi. Şu anda salon sporlarında liglerde mücadele eden iller arasında yer aldıklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Güreş, judo, taekwondo ve satranç gibi birçok branşta Ordu’muzu isminden sıkça söz edilen bir il hâline getirdik. Göreve geldikten hemen sonra salon sporlarında model bir yapılanmanın temelini attık. Hedefimiz; olimpiyatlara, dünya ve Avrupa şampiyonluğuna yönelik ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bunda da şu ana kadar başarı sağladık” diye konuştu. HABER MERKEZİ
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, farklı branşlarda katıldığı şampiyonalarda rakiplerine karşı önemli başarılar elde ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, farklı branşlarda katıldığı şampiyonalarda rakiplerine karşı önemli başarılar elde ediyor.
Haziran ayında gerçekleştirilen güreş, judo ve satranç şampiyonalarında mücadele eden sporcular güreşte Avrupa’da altın ve bronz madalya kazanırken, judoda Balkan 2.si ve satrançta ise takım hâlinde Türkiye 2.si oldu.
AVRUPA İKİNCİSİ OLAN MİLLİ TAKIMA BÜYÜK KATKI SAĞLADILAR
Macaristan’ın Győr kentinde düzenlenen Avrupa Minikler Güreş Şampiyonası'nda serbest stilde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreş takımından 68 kg'da Halit Özmul 1. ve 62 kg'da Harun Söyler 3. olurken, Türkiye şampiyonada takım hâlinde Avrupa ikinciliğini kazandı.
JUDODA ATA TUNCER İKİNCİ OLDU
Romanya’nın Sibiu kentinde gerçekleştirilen Judo Gençler Balkan Şampiyonası’nda Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde mücadele eden Ata Tuncer 81 kg’da 2. oldu.
SATRANÇTA KADINLAR TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Çorum ilinde kulüpler bazında düzenlenen Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Kadınlar Takım Satranç Turnuvası’na katılan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kadınlar kategorisinde Türkiye 2.si olarak önemli bir başarıya imza attı.
BAŞKAN YILMAZ, “SALON  SPORLARINDA MODEL BİR YAPILANMANIN TEMELİNİ ATMIŞTIK”
Başkan Enver Yılmaz, yakalanan başarıdan dolayı sporcuları ve emeği geçenleri tebrik ederken, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’de kurumsal anlamda spora en çok desteği veren iller içerisinde yer alan bir konuma geldiklerini söyledi. Şu anda salon sporlarında liglerde mücadele eden iller arasında yer aldıklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Güreş, judo, taekwondo ve satranç gibi birçok branşta Ordu’muzu isminden sıkça söz edilen bir il hâline getirdik. Göreve geldikten hemen sonra salon sporlarında model bir yapılanmanın temelini attık. Hedefimiz; olimpiyatlara, dünya ve Avrupa şampiyonluğuna yönelik ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bunda da şu ana kadar başarı sağladık” diye konuştu.
HABER MERKEZİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.