SORUNLARINI AŞMIŞ BİR ALTINORDU İNŞA EDECEĞİZ

Siyaset 26.02.2014 - 20:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3417+ kez okundu.
 

SORUNLARINI AŞMIŞ BİR ALTINORDU İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, devlet millet işbirliğinin eğitimdeki en güzel yansımalarından birisi olan Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Okul idarecileri, öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelen Tekintaş,  gerçekleştirdikleri  okul ziyaretleri ile Altınordu’nun geleceğini inşa etmek için tespitlerde bulunduklarını, öğretmen ve öğrenciler için de şimdiden projeler hazırladıklarını söyledi. Engin Tekintaş şunları söyledi; “Güzelordu İlköğretim Okulu Ordu tarihi ile özdeşleşmiş bir okul olarak bilinir. Şehrin en köklü olduğu kadar en eski okullarından da biri konumundaydı. Okulun mimari özelliğinin yanı sıra hayırsever kişilerle işbirliği sonucu yapılması da öne çıkıyor. Okulun yapımında büyük emeği olan Vedat Türkmen, Lütfü Türkmen ve Meliha Türkmen’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Eski hali ile eğitim-öğretime devam edemeyeceğini söyleyen, yeni okul için girişimlerin başlatılmasına vesile olan dönemin okul müdürü Şahin Sevinç’e de teşekkür ediyorum. Eğitim kurumları ile ilgili genel tespitlerimizde şunlar öne çıkıyor; Artık antrenman salonları dediğimiz özel spor salonları planlıyoruz. Bu salondan hem öğrenciler, hem de o bölgedeki gençlerimiz ve vatandaşlarımız istifade edebilecekler. Bu planlamadaki hedefimiz de  artık öğrencilerimizin, gençlerimizin ihtiyaç duyduğu anda sportif ve kültürel faaliyetlerini yürütmek üzere belediye olarak mutlaka hazırlamamız lazım. Aslında okullarda gördüğümüz tablo hep aynı, öğretmenlerimiz sosyal bir alan istiyor. Onların da bu ihtiyaçlarını karşılayacak ve onları günün stresinden uzaklaştıracak gerek seyir teras alanları, gerek yeme-içme mekanları, sahil düzenlemeleri gibi öğeler temel ihtiyaç olarak ortaya çıkıyor. Bunların bir çoğu planlarımızda var ama vatandaşlarımızla buluştukça yeni projeler de eklemeye devam ediyoruz. Gelecek bizim için  çok önemli, geleceği en güzel şekilde hazırlamak için de tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz.”  diye ifade etti.
AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, devlet millet işbirliğinin eğitimdeki en güzel yansımalarından birisi olan Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Okul idarecileri, öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelen Tekintaş,  gerçekleştirdikleri  okul ziyaretleri ile Altınordu’nun geleceğini inşa etmek için tespitlerde bulunduklarını, öğretmen ve öğrenciler için de şimdiden projeler hazırladıklarını söyledi. Engin Tekintaş şunları söyledi;

“Güzelordu İlköğretim Okulu Ordu tarihi ile özdeşleşmiş bir okul olarak bilinir. Şehrin en köklü olduğu kadar en eski okullarından da biri konumundaydı. Okulun mimari özelliğinin yanı sıra hayırsever kişilerle işbirliği sonucu yapılması da öne çıkıyor. Okulun yapımında büyük emeği olan Vedat Türkmen, Lütfü Türkmen ve Meliha Türkmen’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Eski hali ile eğitim-öğretime devam edemeyeceğini söyleyen, yeni okul için girişimlerin başlatılmasına vesile olan dönemin okul müdürü Şahin Sevinç’e de teşekkür ediyorum. Eğitim kurumları ile ilgili genel tespitlerimizde şunlar öne çıkıyor; Artık antrenman salonları dediğimiz özel spor salonları planlıyoruz. Bu salondan hem öğrenciler, hem de o bölgedeki gençlerimiz ve vatandaşlarımız istifade edebilecekler. Bu planlamadaki hedefimiz de  artık öğrencilerimizin, gençlerimizin ihtiyaç duyduğu anda sportif ve kültürel faaliyetlerini yürütmek üzere belediye olarak mutlaka hazırlamamız lazım. Aslında okullarda gördüğümüz tablo hep aynı, öğretmenlerimiz sosyal bir alan istiyor. Onların da bu ihtiyaçlarını karşılayacak ve onları günün stresinden uzaklaştıracak gerek seyir teras alanları, gerek yeme-içme mekanları, sahil düzenlemeleri gibi öğeler temel ihtiyaç olarak ortaya çıkıyor. Bunların bir çoğu planlarımızda var ama vatandaşlarımızla buluştukça yeni projeler de eklemeye devam ediyoruz. Gelecek bizim için  çok önemli, geleceği en güzel şekilde hazırlamak için de tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz.”  diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.