ŞOFÖR ESNAFINA SİPERLİ MASKE DAĞITILDI

Gündem 02.05.2020 - 00:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3209+ kez okundu.
 

ŞOFÖR ESNAFINA SİPERLİ MASKE DAĞITILDI

Salgın sebebiyle il genelinde çalışmalarını titizlikle yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, tedbirlerini her alanda en üst düzeyde tutuyor.

Salgın sebebiyle il genelinde çalışmalarını titizlikle yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, tedbirlerini her alanda en üst düzeyde tutuyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçları için de bir dizi önlemler aldı. Kısa bir süre önce İç İşleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre toplu taşımalarda yolcu sayısında sınırlama ve oturma düzenindeki değişiklikler Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde uygulamaya konuldu. Şimdi ise Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından risk altında olan şoförler için de 6 bin adet siperli maske dağıtımı yapıldı. “MASKELER ORYAZ TARAFINDAN ÜRETİLDİ” Toplu taşıma şoförlerine 6 bin adet siperli maske dağıtımı yapıldığını ifaden eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Ülke çapında olduğu gibi il genelinde de Corona Virüs ile mücadelemiz devam ediyor. Her alanda aldığımız önlemleri toplu taşıma araçlarında da sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yoğunlukta olduğu toplu taşıma araçlarını kullanan sürücülerimiz risk altında kalıyor. Tüm bunları düşünerek şoförlerimize 6 bin adet siperli maske dağıtımı gerçekleştirdik. Bu maskeler tamamen Ordu Büyükşehir Belediyemizin iştiraki olan ORYAZ şirketimiz tarafından üretildi. Bu maskeler herkes tarafından kullanıma uygun, koruyucu özelliği olan siperliklerdir. Şoförlerimizin daha rahat bir şekilde vatandaşlarımızı taşıması düşüncesiyle böyle bir çalışma gerçekleştirdik” dedi. “EMEĞİ BULUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ” Şoför esnafının alınan tedbirler doğrultusunda daha rahat bir şekilde çalışacaklarını söyleyen Şoförler Odası Başkanları , “Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen bu maskeler Ordu ilindeki tüm şoför esnafımıza dağıtıldı. Şoförlerimiz alınan tedbirler doğrultusunda daha rahat bir şekilde çalışabilecek. Şoför esnafımızın sağlığını düşünerek dağıtılan bu maskeler için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Salgın sebebiyle il genelinde çalışmalarını titizlikle yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, tedbirlerini her alanda en üst düzeyde tutuyor.

Salgın sebebiyle il genelinde çalışmalarını titizlikle yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, tedbirlerini her alanda en üst düzeyde tutuyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçları için de bir dizi önlemler aldı. Kısa bir süre önce İç İşleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre toplu taşımalarda yolcu sayısında sınırlama ve oturma düzenindeki değişiklikler Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde uygulamaya konuldu. Şimdi ise Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından risk altında olan şoförler için de 6 bin adet siperli maske dağıtımı yapıldı.

“MASKELER ORYAZ TARAFINDAN ÜRETİLDİ”

Toplu taşıma şoförlerine 6 bin adet siperli maske dağıtımı yapıldığını ifaden eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Ülke çapında olduğu gibi il genelinde de Corona Virüs ile mücadelemiz devam ediyor. Her alanda aldığımız önlemleri toplu taşıma araçlarında da sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yoğunlukta olduğu toplu taşıma araçlarını kullanan sürücülerimiz risk altında kalıyor. Tüm bunları düşünerek şoförlerimize 6 bin adet siperli maske dağıtımı gerçekleştirdik. Bu maskeler tamamen Ordu Büyükşehir Belediyemizin iştiraki olan ORYAZ şirketimiz tarafından üretildi. Bu maskeler herkes tarafından kullanıma uygun, koruyucu özelliği olan siperliklerdir. Şoförlerimizin daha rahat bir şekilde vatandaşlarımızı taşıması düşüncesiyle böyle bir çalışma gerçekleştirdik” dedi.

“EMEĞİ BULUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Şoför esnafının alınan tedbirler doğrultusunda daha rahat bir şekilde çalışacaklarını söyleyen Şoförler Odası Başkanları , “Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen bu maskeler Ordu ilindeki tüm şoför esnafımıza dağıtıldı. Şoförlerimiz alınan tedbirler doğrultusunda daha rahat bir şekilde çalışabilecek. Şoför esnafımızın sağlığını düşünerek dağıtılan bu maskeler için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.