SMMM ODASINDA BAYRAMLAŞMA

Gündem 23.07.2021 - 19:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3561+ kez okundu.
 

SMMM ODASINDA BAYRAMLAŞMA

2010 yılından itibaren her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni etkinliğini bu yılda sürdüren Ordu Mali Müşavirler Odası’nda bayramın üçüncü günü bir araya gelindi

2010 yılından itibaren her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni etkinliğini bu yılda sürdüren Ordu Mali Müşavirler Odası’nda bayramın üçüncü günü bir araya gelindi. Bayramlaşma törenine Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Mensupları ve Stajyerler Katıldı. Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız. Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ; Oda olarak geleneklerimize göreneklerimize sahip çıkıyoruz. Pandemi sürecince üç bayramdır bir araya gelememiştik. Ancak bu bayramda geleneksel bayramlaşa törenimizi düzenleyerek meslektaşlarımız ve stajyerlerimiz ile bir araya geldik. Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız. Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz. Bu bayram ve bundan sonra ki bayramlarda da aynı birlik ve beraberlik içinde coşkuyla dolu olarak kutlamaların yapılmasını diliyorum. Tüm meslektaşlarımızın, stajyerlerimizin, muhasebe emekçilerinin ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. ''dedi.  
2010 yılından itibaren her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni etkinliğini bu yılda sürdüren Ordu Mali Müşavirler Odası’nda bayramın üçüncü günü bir araya gelindi

2010 yılından itibaren her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni etkinliğini bu yılda sürdüren Ordu Mali Müşavirler Odası’nda bayramın üçüncü günü bir araya gelindi. Bayramlaşma törenine Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Mensupları ve Stajyerler Katıldı.
Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız.
Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ; Oda olarak geleneklerimize göreneklerimize sahip çıkıyoruz. Pandemi sürecince üç bayramdır bir araya gelememiştik. Ancak bu bayramda geleneksel bayramlaşa törenimizi düzenleyerek meslektaşlarımız ve stajyerlerimiz ile bir araya geldik. Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız. Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz. Bu bayram ve bundan sonra ki bayramlarda da aynı birlik ve beraberlik içinde coşkuyla dolu olarak kutlamaların yapılmasını diliyorum. Tüm meslektaşlarımızın, stajyerlerimizin, muhasebe emekçilerinin ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. ''dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.