“SEN ŞARKILARINI SÖYLE” İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

Kültür 10.01.2022 - 00:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3820+ kez okundu.
 

“SEN ŞARKILARINI SÖYLE” İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında ödüllü filmleri Ordulularla buluşturmaya devam ediyor.

 Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında ödüllü filmleri Ordulularla buluşturmaya devam ediyor. 2013 yılında Cannes Film Festivali’nde Büyük Ödül kazanan “Sen Şarkılarını Söyle” 10 Ocak Pazartesi günü saat 19.00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda izleyicilerin beğenesine sunulacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ocak ayı etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Ethan Coen ile Joel Coen’in yaptığı Oscar Isaac, Carey Mulligan, Justin Timberlake’nin başrollerini paylaştığı 2014 yapımı dram türündeki film izleyici ile buluşturulacak. 2013 CANNES FİLM FESTİVALİ'NDE BÜYÜK ÖDÜL KAZANDI 2013 Cannes Film Festivali'nde Büyük ödül kazanan filmde 1960'lı yılların Amerikası, New York. Manhattan'ın hareketli müzik piyasasında tutunmaya çalışan genç Llewyn Davis, hayatını müzikle kazanmak ve sanatını icra edebilmek için her yolu denemektedir. Halkın önünde saygın bir yere sahip olmak isteyen Davis, bir yandan da şehrin acımasız koşulları altında yaşamını sürdürmeye çalışmaktadır. Fakat başını sokabileceği bir evi olmadan eski kız arkadaşı Jean Berkey'in kanepesiyle, kız kardeşinin kendisinden yakınmaları arasında gidip gelir. Dönemin önemli menajerlerinden Bud Grossman'a müziği, plağının bir kopyasını dinletmek tek hedefidir...  Coen Kardeşler'in müzikle dramı harmanladıkları film ünlü folk müzik sanatçısı Dave Van Ronk'un hayatından ilhamla yola çıkıyor. 2013 Cannes Film Festivali'nde Büyük Ödül kazanan filmin başrolünde Oscar Isaac yer alırken, kendisine Justin Timberlake, John Goodman ve Carey Mulligan eşlik ediyor. ​      
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında ödüllü filmleri Ordulularla buluşturmaya devam ediyor.

 Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında ödüllü filmleri Ordulularla buluşturmaya devam ediyor.

2013 yılında Cannes Film Festivali’nde Büyük Ödül kazanan “Sen Şarkılarını Söyle” 10 Ocak Pazartesi günü saat 19.00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda izleyicilerin beğenesine sunulacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ocak ayı etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Ethan Coen ile Joel Coen’in yaptığı Oscar Isaac, Carey Mulligan, Justin Timberlake’nin başrollerini paylaştığı 2014 yapımı dram türündeki film izleyici ile buluşturulacak.

2013 CANNES FİLM FESTİVALİ'NDE BÜYÜK ÖDÜL KAZANDI

2013 Cannes Film Festivali'nde Büyük ödül kazanan filmde 1960'lı yılların Amerikası, New York. Manhattan'ın hareketli müzik piyasasında tutunmaya çalışan genç Llewyn Davis, hayatını müzikle kazanmak ve sanatını icra edebilmek için her yolu denemektedir. Halkın önünde saygın bir yere sahip olmak isteyen Davis, bir yandan da şehrin acımasız koşulları altında yaşamını sürdürmeye çalışmaktadır. Fakat başını sokabileceği bir evi olmadan eski kız arkadaşı Jean Berkey'in kanepesiyle, kız kardeşinin kendisinden yakınmaları arasında gidip gelir. Dönemin önemli menajerlerinden Bud Grossman'a müziği, plağının bir kopyasını dinletmek tek hedefidir... 

Coen Kardeşler'in müzikle dramı harmanladıkları film ünlü folk müzik sanatçısı Dave Van Ronk'un hayatından ilhamla yola çıkıyor. 2013 Cannes Film Festivali'nde Büyük Ödül kazanan filmin başrolünde Oscar Isaac yer alırken, kendisine Justin Timberlake, John Goodman ve Carey Mulligan eşlik ediyor. ​

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.