SELİMİYE MODERNLEŞİYOR

Gündem 24.04.2021 - 16:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3927+ kez okundu.
 

SELİMİYE MODERNLEŞİYOR

Altınordu Belediyesinin Selimiye mahallesinde bir süre önce başlattığı altyapı çalışmalarında sona gelindi. Selimiye mahallesinde altyapısı sil baştan yenilenen toplam 7 sokakta sıcak asfalt öncesi PMT serimine başlandı.

Altınordu Belediyesinin Selimiye mahallesinde bir süre önce başlattığı altyapı çalışmalarında sona gelindi. Selimiye mahallesinde altyapısı sil baştan yenilenen toplam 7 sokakta sıcak asfalt öncesi PMT serimine başlandı. Altınordu Belediyesinin şehri sokak sokak yenileyen altyapı çalışmaları birçok noktada planlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar tamamlanan bölgelerde yaşanan değişim ve dönüşüm ise adeta göz kamaştırıyor. Altınordu Belediyesinin bütün şehir eşit hizmet ilkesi ile kesintisiz sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla yıllardır girilmemiş sokaklar baştan aşağı yenileniyor. Çalışmalarda modern şehir için sağlıklı altyapı hedefi ile sokakların yıpranmış, ihtiyaca cevap veremeyen yetersiz alt yapısı tamamen yenileniyor. Altyapı çalışmalarında modern, kullanım ömrü uzun, günün ve uzun yılların ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yağmur suyu hatları döşeniyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklar sıcak asfalt konforu ile buluşturuluyor. Modern yaya kaldırımlarının da tamamlanması ile yepyeni bir çehreye kavuşturulan caddeler sokaklar vatandaşların hizmetine sunuluyor.  7 SOKAKTA PMT SERİMİNE BAŞLANDI Selimiye Mahallesinde 7 sokakta yağmur suyu hattını sil baştan yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri böylelikle caddeyi modern bir altyapıya kavuşturdu. Altyapı çalışmalarının ardından ekipleri sıcak asfalt serimi öncesinde PMT serimine başladı. Selimiye Mahallesi’nde bulunan 181, 182, 183, Döner Sokak, Sağlam Sokak, Tekel Sokak, Yenimahalle Sokak olmak üzere 7 sokakta sıcak asfalt öncesinde PMT serimine başlandı. PMT seriminin ardından yollar sıcak asfalt konforu ile buluşturulacak. Sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturulan sokaklarda sıcak asfalt serimi ile birlikte hem yayalara hem de araç sürücülerine konforlu bir ulaşım sağlanacak. Sıcak asfalt seriminin ardından modern kaldırımları da yapılacak olan sokaklar vatandaşların hizmetine sunulacak. HABER MERKEZİ    
Altınordu Belediyesinin Selimiye mahallesinde bir süre önce başlattığı altyapı çalışmalarında sona gelindi. Selimiye mahallesinde altyapısı sil baştan yenilenen toplam 7 sokakta sıcak asfalt öncesi PMT serimine başlandı.

Altınordu Belediyesinin Selimiye mahallesinde bir süre önce başlattığı altyapı çalışmalarında sona gelindi. Selimiye mahallesinde altyapısı sil baştan yenilenen toplam 7 sokakta sıcak asfalt öncesi PMT serimine başlandı.
Altınordu Belediyesinin şehri sokak sokak yenileyen altyapı çalışmaları birçok noktada planlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar tamamlanan bölgelerde yaşanan değişim ve dönüşüm ise adeta göz kamaştırıyor. Altınordu Belediyesinin bütün şehir eşit hizmet ilkesi ile kesintisiz sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla yıllardır girilmemiş sokaklar baştan aşağı yenileniyor. Çalışmalarda modern şehir için sağlıklı altyapı hedefi ile sokakların yıpranmış, ihtiyaca cevap veremeyen yetersiz alt yapısı tamamen yenileniyor. Altyapı çalışmalarında modern, kullanım ömrü uzun, günün ve uzun yılların ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yağmur suyu hatları döşeniyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklar sıcak asfalt konforu ile buluşturuluyor. Modern yaya kaldırımlarının da tamamlanması ile yepyeni bir çehreye kavuşturulan caddeler sokaklar vatandaşların hizmetine sunuluyor. 
7 SOKAKTA PMT SERİMİNE BAŞLANDI
Selimiye Mahallesinde 7 sokakta yağmur suyu hattını sil baştan yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri böylelikle caddeyi modern bir altyapıya kavuşturdu. Altyapı çalışmalarının ardından ekipleri sıcak asfalt serimi öncesinde PMT serimine başladı. Selimiye Mahallesi’nde bulunan 181, 182, 183, Döner Sokak, Sağlam Sokak, Tekel Sokak, Yenimahalle Sokak olmak üzere 7 sokakta sıcak asfalt öncesinde PMT serimine başlandı. PMT seriminin ardından yollar sıcak asfalt konforu ile buluşturulacak. Sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturulan sokaklarda sıcak asfalt serimi ile birlikte hem yayalara hem de araç sürücülerine konforlu bir ulaşım sağlanacak. Sıcak asfalt seriminin ardından modern kaldırımları da yapılacak olan sokaklar vatandaşların hizmetine sunulacak.
HABER MERKEZİ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.