ŞEHİT ANNELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem 26.03.2019 - 13:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4044+ kez okundu.
 

ŞEHİT ANNELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Şehit ve gazi aileleri ile her daim yakından ilgilenen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün Vali Konağı'nda iki şehit annesi ile bir araya geldi.

Şehit ve gazi aileleri ile her daim yakından ilgilenen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün Vali Konağı'nda iki şehit annesi ile bir araya geldi. Ordu Valiliği görevine başladığı günden buyana uyguladığı “Gönülden Gönüle” projesiyle, şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere engelli ailesi, hasta ve yaşlılar, devletin koruması altındaki gençler, çocuklar ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri evlerinde ziyaret etmek suretiyle toplumun dezavantajlı kesimini oluşturan insanların gönlünü almaya önem veren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ‘Devlet, Millet için vardır’ düsturu içinde halkla içiçe olmaya özen göstermeye devam ediyor. Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 18 Nisan 2017 tarihinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Hakim Onur Alan'ın annesi Fatma Alan ve 16 Mart 2012'de Afganistan´da düşen helikopter kazasında şehit olan Üsteğmen Okan Melikoğlu’nun annesi Nebahat Melikoğlu’nu ağırladı. Evlatlarını genç yaşta kaybetmenin verdiği acıyı sürekli yüreklerinde yaşayan iki şehit annesiyle yakından ilgilenen kimi zaman evlerinde ziyaret ederek, kimi zaman Vali Konağı'nda ağırlayarak, kimi zaman da düzenlediği değişik programlara götürerek, acılarına ortak olmaya çalışan Bayan Yavuz, şehit annelerine gösterdiği şefkat ve destekle sevginin iyileştirici gücünü bir kez daha gösterdi. Teğmen olduğunda yapılan törende oğlu Okan'ın yıldızını komutanıyla birlikte takmıştı anne Nebahat Melikoğlu... Oğlu Hakim olarak atanan ve meslek hayatına Tunceli'de başlayan Onur Alan ise, Fatma Alan'ın tek çocuğu ve gözbebeğiydi. Kolay değildi elbette bir annenin evladını kaybetmesi... Hasret vardı, özlem vardı. Şehit annelerinin yerine koydu kendini Selda Yavuz, ‘her zaman sizlerin yanınızdayız, yalnız değilsiniz’ mesajını verdi. Ordu'da bulunan özellikle şehit annelerini bir araya getirdi, birbirleri ile tanıştırarak, kaynaştırdı. Onlarla sohbet etti. Her ihtiyaç duyduklarında hemen koştu, dertleriyle dertlendi, üzüntüleriyle hüzünlendi, sevinçlerine ortak oldu. Selda Yavuz’un düzenlediği programlarla şehit anneleri olarak daha güçlü olmaya başladıklarını, sabır gösterdiklerini, kendilerini daha iyi hmeye başladıklarını ve kendisini ziyaret etmeye karar verdiklerini belirten Şehit Hakim Onur Alan'ın annesi Fatma Alan ile Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlu’nun annesi Nebahat Melikoğlu, gösterdiği yakın ilgi ve destek dolayısıyla teşekkür etmeye karar verince Bayan Yavuz ile yeniden bir araya geldiler. Şehit anneleri, “Sayın Valimiz Seddar Yavuz ve değerli eşi Selda Yavuz hanımefendi bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Güleryüzü, samimiyeti ve bizlerle olan diyalogları takdire şayan. 'Her zaman yanınızdayız, emrinizdeyiz, hizmetinizdeyiz' mesajını verdikleri için de özellikle teşekkür etmek, çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istedik” diyerek, duygularını dile getirdiler.
Şehit ve gazi aileleri ile her daim yakından ilgilenen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün Vali Konağı'nda iki şehit annesi ile bir araya geldi.

Şehit ve gazi aileleri ile her daim yakından ilgilenen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün Vali Konağı'nda iki şehit annesi ile bir araya geldi.

Ordu Valiliği görevine başladığı günden buyana uyguladığı “Gönülden Gönüle” projesiyle, şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere engelli ailesi, hasta ve yaşlılar, devletin koruması altındaki gençler, çocuklar ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri evlerinde ziyaret etmek suretiyle toplumun dezavantajlı kesimini oluşturan insanların gönlünü almaya önem veren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ‘Devlet, Millet için vardır’ düsturu içinde halkla içiçe olmaya özen göstermeye devam ediyor.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 18 Nisan 2017 tarihinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Hakim Onur Alan'ın annesi Fatma Alan ve 16 Mart 2012'de Afganistan´da düşen helikopter kazasında şehit olan Üsteğmen Okan Melikoğlu’nun annesi Nebahat Melikoğlu’nu ağırladı.

Evlatlarını genç yaşta kaybetmenin verdiği acıyı sürekli yüreklerinde yaşayan iki şehit annesiyle yakından ilgilenen kimi zaman evlerinde ziyaret ederek, kimi zaman Vali Konağı'nda ağırlayarak, kimi zaman da düzenlediği değişik programlara götürerek, acılarına ortak olmaya çalışan Bayan Yavuz, şehit annelerine gösterdiği şefkat ve destekle sevginin iyileştirici gücünü bir kez daha gösterdi.

Teğmen olduğunda yapılan törende oğlu Okan'ın yıldızını komutanıyla birlikte takmıştı anne Nebahat Melikoğlu... Oğlu Hakim olarak atanan ve meslek hayatına Tunceli'de başlayan Onur Alan ise, Fatma Alan'ın tek çocuğu ve gözbebeğiydi. Kolay değildi elbette bir annenin evladını kaybetmesi... Hasret vardı, özlem vardı.

Şehit annelerinin yerine koydu kendini Selda Yavuz, ‘her zaman sizlerin yanınızdayız, yalnız değilsiniz’ mesajını verdi. Ordu'da bulunan özellikle şehit annelerini bir araya getirdi, birbirleri ile tanıştırarak, kaynaştırdı. Onlarla sohbet etti. Her ihtiyaç duyduklarında hemen koştu, dertleriyle dertlendi, üzüntüleriyle hüzünlendi, sevinçlerine ortak oldu.

Selda Yavuz’un düzenlediği programlarla şehit anneleri olarak daha güçlü olmaya başladıklarını, sabır gösterdiklerini, kendilerini daha iyi hmeye başladıklarını ve kendisini ziyaret etmeye karar verdiklerini belirten Şehit Hakim Onur Alan'ın annesi Fatma Alan ile Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlu’nun annesi Nebahat Melikoğlu, gösterdiği yakın ilgi ve destek dolayısıyla teşekkür etmeye karar verince Bayan Yavuz ile yeniden bir araya geldiler.

Şehit anneleri, “Sayın Valimiz Seddar Yavuz ve değerli eşi Selda Yavuz hanımefendi bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Güleryüzü, samimiyeti ve bizlerle olan diyalogları takdire şayan. 'Her zaman yanınızdayız, emrinizdeyiz, hizmetinizdeyiz' mesajını verdikleri için de özellikle teşekkür etmek, çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istedik” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.