SARAYCIK MAHALLESİ ÇAMURLU YOLLARDAN KURTULDU

Gündem 24.11.2021 - 09:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1801+ kez okundu.
 

SARAYCIK MAHALLESİ ÇAMURLU YOLLARDAN KURTULDU

Altınordu Belediyesi'nin "Bütün şehir eşit hizmet" parolasıyla başlattığı altyapı ve yol çalışmaları 7/24 süren bir mesai ile devam ediyor.

Altınordu Belediyesi'nin "Bütün şehir eşit hizmet" parolasıyla başlattığı altyapı ve yol çalışmaları 7/24 süren bir mesai ile devam ediyor. Belediye Başkanı Aşkın Tören'in kırsal mahallelerde yıllardır ulaşım güçlüğü çekilen sokaklardaki engelleri aşmak ve yolları güvenli bir ulaşıma kavuşturmak amacıyla başlattığı beton yol seferberliğinde son olarak Saraycık Mahallesi'nin çamurlu yolları betonla kaplandı ve mahalle sakinlerinin çilesi mutluluğa dönüştü. Tamamlanan çalışma neticesinde Saraycık Mahallesinin yıllardır ulaşım güçlüğü yaşayan altı sokağı beton yol konforuyla buluşturuldu. Saraycık Mahallesi Poturlu Sokak 1, Poturlu Sokak 2, Kabalı Sokak 1, Kabalı Sokak 2, Kabalı Sokak 3 ile Akdam Hasanbaşoğlu Sokak'ta toplam uzunluğu 1620 metre olan yola beton dökülerek, vatandaşlar standardı yüksek ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuştu. Ordu'nun en büyük ve köklü beldelerinden birisi olan, büyükşehir olunmasının ardından belde statüsünden mahalle statüsüne geçen Saraycık Mahallesi halkının beklentilerine yapılan hizmetlerle karşılık verdiklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Yaptığımız çalışmalar sayesinde şehrimizi güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı ile buluşturuyor, kıymetli hemşehrilerimizin ayağını çamurdan kurtarıyoruz. Geçmişte Ordu'nun en büyük beldelerinden birisi olan Saraycık'ta, belediyemiz ekiplerince tamamlanan beton yolların mahalle sakinlerimize ve bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. BAŞKAN TÖREN'E TEŞEKKÜR Saraycık Mahallesi'nin birçok sokağında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Muhtar Naim Kurnaz ve mahalle sakinleri, yol çilesini ortadan kaldırdığı için Belediye Başkanı Aşkın Tören'e ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.
Altınordu Belediyesi'nin "Bütün şehir eşit hizmet" parolasıyla başlattığı altyapı ve yol çalışmaları 7/24 süren bir mesai ile devam ediyor.

Altınordu Belediyesi'nin "Bütün şehir eşit hizmet" parolasıyla başlattığı altyapı ve yol çalışmaları 7/24 süren bir mesai ile devam ediyor.

Belediye Başkanı Aşkın Tören'in kırsal mahallelerde yıllardır ulaşım güçlüğü çekilen sokaklardaki engelleri aşmak ve yolları güvenli bir ulaşıma kavuşturmak amacıyla başlattığı beton yol seferberliğinde son olarak Saraycık Mahallesi'nin çamurlu yolları betonla kaplandı ve mahalle sakinlerinin çilesi mutluluğa dönüştü.

Tamamlanan çalışma neticesinde Saraycık Mahallesinin yıllardır ulaşım güçlüğü yaşayan altı sokağı beton yol konforuyla buluşturuldu.

Saraycık Mahallesi Poturlu Sokak 1, Poturlu Sokak 2, Kabalı Sokak 1, Kabalı Sokak 2, Kabalı Sokak 3 ile Akdam Hasanbaşoğlu Sokak'ta toplam uzunluğu 1620 metre olan yola beton dökülerek, vatandaşlar standardı yüksek ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuştu.

Ordu'nun en büyük ve köklü beldelerinden birisi olan, büyükşehir olunmasının ardından belde statüsünden mahalle statüsüne geçen Saraycık Mahallesi halkının beklentilerine yapılan hizmetlerle karşılık verdiklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Yaptığımız çalışmalar sayesinde şehrimizi güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı ile buluşturuyor, kıymetli hemşehrilerimizin ayağını çamurdan kurtarıyoruz. Geçmişte Ordu'nun en büyük beldelerinden birisi olan Saraycık'ta, belediyemiz ekiplerince tamamlanan beton yolların mahalle sakinlerimize ve bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TÖREN'E TEŞEKKÜR

Saraycık Mahallesi'nin birçok sokağında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Muhtar Naim Kurnaz ve mahalle sakinleri, yol çilesini ortadan kaldırdığı için Belediye Başkanı Aşkın Tören'e ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.