ŞANLITÜRK’ÜN ÜÇ KRİTERİ VAR

Siyaset 31.05.2023 - 09:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3970+ kez okundu.
 

ŞANLITÜRK’ÜN ÜÇ KRİTERİ VAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu ve Ankara’da kuracağı çözüm ofislerinde vatandaşların talep ve isteklerinde üç önemli başlığı esas alacaklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu ve Ankara’da kuracağı çözüm ofislerinde vatandaşların talep ve isteklerinde üç önemli başlığı esas alacaklarını belirtti. Milletvekili Şanlıtürk, talep ve isteklerin öncelikle helal olması, yasal olması ve ahlaki olması koşullarına bakılarak vatandaşların çözülmeyen sorununu bırakmayacaklarını söyledi. Şanlıtürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Artık seçimler bitmiştir. Bundan sonra önümüze bakacağız. Necip Türk Milleti, milletvekilliği seçimlerini 14 Mayıs’ta, Cumhurbaşkanlığı seçimini de 2. Turda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih ederek kararını vermiştir. Üç yıldır başından beri söylüyorum. Cumhur İttifakı etle tırnak gibidir. Ordumuzda Cumhur İttifakını bileşenleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) üç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de bir milletvekili çıkarmıştır. Dolayısıyla toplamda 6 Milletvekilimiz var. 6 Milletvekilinin de siyaset üstü hizmet yapacağına yürekten inanıyorum. Tek amacımız, tek gayemiz Ordumuza en iyi şekilde hizmet etmektir. Burada insanlarımızı ayrıştırmadan, o şundandı, bu bundandı demeden sorunları çözüp, en üst seviyede hizmet etmektir. Tabi bunun içinde bazı kriterlerimiz olacaktır. Bizlerden beklenen sorunların, talep ve isteklerin öncelikle helal olup olmayacağına bakacağız. İkincisi Yasal olup olmayacağına bakacağız. Üçüncüsü ise Ahlaki olup olmadığına bakacağız. Bu üç şiar ile çalışacağımıza, hizmet edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Milletvekilliği yemin töreninin bu hafta sonunda Gazi Mecliste yapılması beklentisini de sözlerine ekleyen Şanlıtürk, yemin töreninin ardından önce Meclis Başkanlığı seçimi akabinde Komisyon üyelerinin seçimi ve kabinenin oluşacağını bu seanslardan sonrada partisinin Genel Merkezinin uygun görmesi halinde 2. Kez Hac vazifesini gerçekleştirmek için kutsal topraklara gitmek istediğini aktardı.    
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu ve Ankara’da kuracağı çözüm ofislerinde vatandaşların talep ve isteklerinde üç önemli başlığı esas alacaklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu ve Ankara’da kuracağı çözüm ofislerinde vatandaşların talep ve isteklerinde üç önemli başlığı esas alacaklarını belirtti.
Milletvekili Şanlıtürk, talep ve isteklerin öncelikle helal olması, yasal olması ve ahlaki olması koşullarına bakılarak vatandaşların çözülmeyen sorununu bırakmayacaklarını söyledi.
Şanlıtürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Artık seçimler bitmiştir. Bundan sonra önümüze bakacağız. Necip Türk Milleti, milletvekilliği seçimlerini 14 Mayıs’ta, Cumhurbaşkanlığı seçimini de 2. Turda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih ederek kararını vermiştir.
Üç yıldır başından beri söylüyorum. Cumhur İttifakı etle tırnak gibidir. Ordumuzda Cumhur İttifakını bileşenleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) üç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de bir milletvekili çıkarmıştır. Dolayısıyla toplamda 6 Milletvekilimiz var. 6 Milletvekilinin de siyaset üstü hizmet yapacağına yürekten inanıyorum.
Tek amacımız, tek gayemiz Ordumuza en iyi şekilde hizmet etmektir. Burada insanlarımızı ayrıştırmadan, o şundandı, bu bundandı demeden sorunları çözüp, en üst seviyede hizmet etmektir. Tabi bunun içinde bazı kriterlerimiz olacaktır. Bizlerden beklenen sorunların, talep ve isteklerin öncelikle helal olup olmayacağına bakacağız. İkincisi Yasal olup olmayacağına bakacağız. Üçüncüsü ise Ahlaki olup olmadığına bakacağız. Bu üç şiar ile çalışacağımıza, hizmet edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Milletvekilliği yemin töreninin bu hafta sonunda Gazi Mecliste yapılması beklentisini de sözlerine ekleyen Şanlıtürk, yemin töreninin ardından önce Meclis Başkanlığı seçimi akabinde Komisyon üyelerinin seçimi ve kabinenin oluşacağını bu seanslardan sonrada partisinin Genel Merkezinin uygun görmesi halinde 2. Kez Hac vazifesini gerçekleştirmek için kutsal topraklara gitmek istediğini aktardı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.