SANATA VE SANATÇIYA DESTEĞİMİZ ARTARAK SÜRÜYOR

Sanat 26.03.2018 - 15:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4513+ kez okundu.
 

SANATA VE SANATÇIYA DESTEĞİMİZ ARTARAK SÜRÜYOR

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlayarak tüm Orduluları tiyatro ve sinema oyuncusu Hakan Bilgin’in yönettiği “Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” isimli iki perdelik komedi oyununu izlemeye davet etti.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Belediyecilik alanında önemli projelere imza atan Altınordu Belediyesi tüm bunların yanı sıra kültür-sanat etkinliklerine de büyük önem veriyor. Geçmiş yıllarda birçok kültür-sanat etkinliğine imza atan ve ünlü isimleri Altınordulularla buluşturan Altınordu Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında da bol kahkahalı bir oyunu Orduluların beğenisine sunuyor. BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ MESAJI Tiyatro ve Sinema oyuncusu Hakan Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği oyunu 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Ordulularla buluşturacaklarını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu kapsamda oyunculuğa emek veren ve tiyatronun her aşamasında yer alan tüm sanatseverlerin Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı. Sanata ve sanatçıya değer verdiklerini ve her zaman destek olmaya çalıştıklarını aktaran Başkan Tekintaş, “Eğitici bir sanat dalı olan ve günümüzdeki sinema ve televizyonunun da temel dayanağı olan tiyatro, toplumun eğitimine, kültürüne ve estetik duyarlılığının gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır. Tiyatro geçmişi, günümüzü ve geleceğimizi anlamamıza yardımcı olan önemli bir sanat dalıdır. Tiyatro, insanları eğitir, eğitirken güldürür ve bizleri düşünmeye iterek yeteneklerimizin gelişmesine imkan sunar. Altınordu Belediyesi olarak bizde bu bilinçle sanatın her alanında sanata ve sanatçıya destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda tiyatronun gelişmesine ve sevdirilmesine katkıda bulunan değerli tiyatrocularımızın, emek harcayan tüm sanatçılarımızın, sahne tozu yutan emektarlarımızın ve tiyatro severlerin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel ve güzel günde Altınordu Belediyemiz tarafından hazırlanan tiyatro ve sinema oyuncusu Hakan Bilgin’in yönettiği “Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” isimli oyuna tüm Ordulu kardeşlerimizi davet ediyorum” dedi.   İKİ PERDELİK KOMEDİ İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü çerçevesinde hazırlıklarını tamamlayan Altınordu Belediyesi, 27 Mart Salı saat 19.00’da Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde (OKSM) düzenleyeceği “Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” adlı iki perdelik komedi oyunu ile tiyatro ve sinema oyuncusu Hakan Bilgin ve sanatçı arkadaşlarını Ordulu sanatseverlerle bir araya getiriyor. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek olan “Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” adlı komedi oyunu 27 Mart Salı saat 19.00’da başlayacak.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlayarak tüm Orduluları tiyatro ve sinema oyuncusu Hakan Bilgin’in yönettiği “Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” isimli iki perdelik komedi oyununu izlemeye davet etti.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Belediyecilik alanında önemli projelere imza atan Altınordu Belediyesi tüm bunların yanı sıra kültür-sanat etkinliklerine de büyük önem veriyor. Geçmiş yıllarda birçok kültür-sanat etkinliğine imza atan ve ünlü isimleri Altınordulularla buluşturan Altınordu Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında da bol kahkahalı bir oyunu Orduluların beğenisine sunuyor.

BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ MESAJI

Tiyatro ve Sinema oyuncusu Hakan Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği oyunu 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Ordulularla buluşturacaklarını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu kapsamda oyunculuğa emek veren ve tiyatronun her aşamasında yer alan tüm sanatseverlerin Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı. Sanata ve sanatçıya değer verdiklerini ve her zaman destek olmaya çalıştıklarını aktaran Başkan Tekintaş, “Eğitici bir sanat dalı olan ve günümüzdeki sinema ve televizyonunun da temel dayanağı olan tiyatro, toplumun eğitimine, kültürüne ve estetik duyarlılığının gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır. Tiyatro geçmişi, günümüzü ve geleceğimizi anlamamıza yardımcı olan önemli bir sanat dalıdır. Tiyatro, insanları eğitir, eğitirken güldürür ve bizleri düşünmeye iterek yeteneklerimizin gelişmesine imkan sunar. Altınordu Belediyesi olarak bizde bu bilinçle sanatın her alanında sanata ve sanatçıya destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda tiyatronun gelişmesine ve sevdirilmesine katkıda bulunan değerli tiyatrocularımızın, emek harcayan tüm sanatçılarımızın, sahne tozu yutan emektarlarımızın ve tiyatro severlerin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel ve güzel günde Altınordu Belediyemiz tarafından hazırlanan tiyatro ve sinema oyuncusu Hakan Bilgin’in yönettiği “Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” isimli oyuna tüm Ordulu kardeşlerimizi davet ediyorum” dedi.  

İKİ PERDELİK KOMEDİ İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü çerçevesinde hazırlıklarını tamamlayan Altınordu Belediyesi, 27 Mart Salı saat 19.00’da Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde (OKSM) düzenleyeceği “Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” adlı iki perdelik komedi oyunu ile tiyatro ve sinema oyuncusu Hakan Bilgin ve sanatçı arkadaşlarını Ordulu sanatseverlerle bir araya getiriyor.

Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek olan “Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” adlı komedi oyunu 27 Mart Salı saat 19.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.