ŞAMPİYON GALATASARAY

Spor 31.05.2023 - 09:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3576+ kez okundu.
 

ŞAMPİYON GALATASARAY

Süper Toto Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala Galatasaray Lig’de şampiyon oldu.

Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takım Ankaragücü başladı. Maça iki takımda hucüm futbolu benimseyerek başladı. 7.Dakika’da Sarı Kırmızılı ekip Arjantinli golcüsü Mauro İcardi ile golü buldu. Başkent ekibi 9 dakika sonra Milson ile beraberliği yakaladı. Galatasaray’da 39.Dakika’da Mauro İcardi tekrar sahneye çıkıp farkı tekrar 1’e yükseltti. İlk yarı 2-1 Galatasaray’ın üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıya Galatasaray başladı .65. Dakika’da oyuna giren Barış Alper Yılmaz 73’de Galatasaray adına 3. golü atan isimdi. Rehavete kapılmayan Galatasaray hücumda etkisini göstermeye devam etti ve 78’de skoru belirleyen gol Portekizli yıldızı Sergio Olivieranın ayağından geldi. 4-1’lik skorla biten maçta Galatasaray Süper Toto Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala matematiksel olarak Şampiyonluğunu ilan etti.
Süper Toto Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala Galatasaray Lig’de şampiyon oldu.

Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takım Ankaragücü başladı. Maça iki takımda hucüm futbolu benimseyerek başladı. 7.Dakika’da Sarı Kırmızılı ekip Arjantinli golcüsü Mauro İcardi ile golü buldu. Başkent ekibi 9 dakika sonra Milson ile beraberliği yakaladı. Galatasaray’da 39.Dakika’da Mauro İcardi tekrar sahneye çıkıp farkı tekrar 1’e yükseltti. İlk yarı 2-1 Galatasaray’ın üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıya Galatasaray başladı .65. Dakika’da oyuna giren Barış Alper Yılmaz 73’de Galatasaray adına 3. golü atan isimdi. Rehavete kapılmayan Galatasaray hücumda etkisini göstermeye devam etti ve 78’de skoru belirleyen gol Portekizli yıldızı Sergio Olivieranın ayağından geldi.

4-1’lik skorla biten maçta Galatasaray Süper Toto Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala matematiksel olarak Şampiyonluğunu ilan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.