ŞAMPİYON BOKSÖRLERDEN GENÇ’E ZİYARET

Spor 26.03.2022 - 08:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2927+ kez okundu.
 

ŞAMPİYON BOKSÖRLERDEN GENÇ’E ZİYARET

Boks branşında Avrupa ve Türkiye'de dereceye giren ve şampiyon olan sporcular antrenörleri ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'i ziyaret etti.

Boks branşında Avrupa ve Türkiye'de dereceye giren ve şampiyon olan sporcular antrenörleri ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'i ziyaret etti. Ordu'nun gururu  boksörlerden U22 Türkiye Şampiyonası’nda 52 kilogramda Cenker Aksoy Türkiye üçüncüsü, 81 kilogramda Serdem Bulut Türkiye İkincisi, 54 kilogramda Gamze Soğuksu Türkiye birinicisi, 70 kilogramda İlayda Sıla Yurttutan Türkiye üçüncüsü, Okul Sporları Gençler A Türkiye Birinciliği müsabakalarında 63 kilogramda Gökdeniz Sağlam Türkiye üçüncüsü, +92 kilogramda Mehmet Şen Türkiye ikincisi olurken Okul Sporları Gençler B Türkiye Birinciliği müsabakalarında 52 kilogramda Yusuf Refik Özkul Türkiye birincisi ve Türkiye üçüncüsü olan 80 kilogramda Habibullah Habibi Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret ettiler. Ordu Boks İl Temsilcisi ve Antrenör Mustafa Genç “Sporcularımızla bizleri davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Genç’e teşekkür ediyoruz. 2022 Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapılan boks şampiyonlarında İlimizi temsil eden sporcularımız ile il müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Derece yapan sporcularımız inşallah daha iyi hedeflere ulaşacaklar. Hedefimiz boksörlerimizin başarılarını ileri seviyeye taşımaktır. İnşallah bu hedefler doğrultusunda sırasıyla Türkiye, Avrupa, Dünya ve sonrasında Olimpiyat madalyasını ilimize kazandırmak istiyoruz.”dedi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç" Kıymetli hocalarımızı, İlimizi Milli Takımlarda temsil eden Ordumuzun başarılı sporcularını bugün il müdürlüğümüzde ağırlıyoruz. Sporcularımızı kutluyoruz. Özellikle ilimizde boks branşında başarılarımız her geçen gün artıyor. İnşallah milli takımda da sporcularımız bu başarılarını devam ettirir. Şuanda birçok sporcumuz boks branşında milli takımlarda ülkemizi temsil ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Yeni Ordu Stadyumu’na açtırdığı Boks Salonu ile birlikte inşallah başarılarınız daha da katlanarak devam eder. Ordu boksu için yeni bir milat olur. Önümüzdeki süreçte daha güzel başarılara imza atmanızı diliyorum.” dedi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç dereceye giren sporcuları çeşitli spor malzemeleri ile ödüllendirdi.    
Boks branşında Avrupa ve Türkiye'de dereceye giren ve şampiyon olan sporcular antrenörleri ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'i ziyaret etti.

Boks branşında Avrupa ve Türkiye'de dereceye giren ve şampiyon olan sporcular antrenörleri ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'i ziyaret etti.
Ordu'nun gururu  boksörlerden U22 Türkiye Şampiyonası’nda 52 kilogramda Cenker Aksoy Türkiye üçüncüsü, 81 kilogramda Serdem Bulut Türkiye İkincisi, 54 kilogramda Gamze Soğuksu Türkiye birinicisi, 70 kilogramda İlayda Sıla Yurttutan Türkiye üçüncüsü, Okul Sporları Gençler A Türkiye Birinciliği müsabakalarında 63 kilogramda Gökdeniz Sağlam Türkiye üçüncüsü, +92 kilogramda Mehmet Şen Türkiye ikincisi olurken Okul Sporları Gençler B Türkiye Birinciliği müsabakalarında 52 kilogramda Yusuf Refik Özkul Türkiye birincisi ve Türkiye üçüncüsü olan 80 kilogramda Habibullah Habibi Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret ettiler.
Ordu Boks İl Temsilcisi ve Antrenör Mustafa Genç “Sporcularımızla bizleri davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Genç’e teşekkür ediyoruz. 2022 Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapılan boks şampiyonlarında İlimizi temsil eden sporcularımız ile il müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Derece yapan sporcularımız inşallah daha iyi hedeflere ulaşacaklar. Hedefimiz boksörlerimizin başarılarını ileri seviyeye taşımaktır. İnşallah bu hedefler doğrultusunda sırasıyla Türkiye, Avrupa, Dünya ve sonrasında Olimpiyat madalyasını ilimize kazandırmak istiyoruz.”dedi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç" Kıymetli hocalarımızı, İlimizi Milli Takımlarda temsil eden Ordumuzun başarılı sporcularını bugün il müdürlüğümüzde ağırlıyoruz. Sporcularımızı kutluyoruz. Özellikle ilimizde boks branşında başarılarımız her geçen gün artıyor. İnşallah milli takımda da sporcularımız bu başarılarını devam ettirir. Şuanda birçok sporcumuz boks branşında milli takımlarda ülkemizi temsil ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Yeni Ordu Stadyumu’na açtırdığı Boks Salonu ile birlikte inşallah başarılarınız daha da katlanarak devam eder. Ordu boksu için yeni bir milat olur. Önümüzdeki süreçte daha güzel başarılara imza atmanızı diliyorum.” dedi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç dereceye giren sporcuları çeşitli spor malzemeleri ile ödüllendirdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.