SAHURA KADAR İLÇELERİN SORUNLARINI GÖRÜŞÜYOR

Yaşam 19.06.2015 - 23:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2821+ kez okundu.
 

SAHURA KADAR İLÇELERİN SORUNLARINI GÖRÜŞÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ordu'ya ne söz verdiysek yerine getireceğiz. ilçelerde hem iftar açıp, hem de konaklayarak, sorunlarıyla ilgili toplantılar yapacağız. Bazen bu toplantılarımız sahura kadar sürecek.” dedi.

KIZILELMA VE ÇAYIRALAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilk iftarını Akkuş'da vatandaşlarla birlikte sokak  iftarında açtı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı'nda 19 ilçede vereceği 'Sokak İftarları'nın ilkini Akkuş’ta gerçekleştirdi. İftar öncesi günün erken saatlerinde Akkuş ilçesine gelen Başkan Yılmaz, burada devam eden yatırımları inceledi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve beraberindeki heyetle birlikte, ilk olarak Kızılelma Mahallesi’ndeKİ sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, buradan Çayıralan Mahallesi’ne geçerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Çayıralan Mahallesi’ndeki incelemelerin ardından Akkuş Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’den ilçede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra ilçede incelemelerini sürdüren Başkan Yılmaz, Akkuş Küçük Kertil ve Argan Yaylası’na geçerek, burada yetkililerden bilgi aldı.   VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR AÇTI İlçede yaptığı incelemenin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan iftar programına katılan Başkan Yılmaz, meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlarla birlikte iftar açtı. İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, kendilerine her zaman destek veren Akkuş halkına teşekkür etti. Akkuş’a 2014-2015 yıllarında 40 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Akkuş ilçemize 2014 yılında 200 bin, 2015 yılında ise 500 bin liralık su yatırımı yaptık. Akkuş ulaşım anlamında en mağdur ilçelerimizden bir tanesiydi. 55 km sıcak asfaltı hayata geçireceğiz. 2014 yılında 4 milyon lira, 2015 yılında ise 33 milyon liralık yol yatırımı yapacağız.  Akkuş Belediyemizin bir yıllık bütçesi yıllık 7 milyon lira, biz Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hizmetlerle birlikte tam 40 milyon liralık yatırım yapacağız. Akkuş ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.   VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ   Akkuş ilçesine verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini belirten Başkan Yılmaz, “ Akkuş için ne yapsak azdır. İnşallah 2017 yılı sonunda Akkuş’ta yol ve su sorunu kalmayacak. Ayrıca ilçelerimize meydan sözü vermiştik. Akkuş ilçemize de bir park ve kent meydanı kazandırma konusunda çalışmaları başlatacağız” şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz konuşmasının ardından, akşamda ilçede sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir toplantı yaptı. İlçede vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz, geceyi Akkuş ilçesinde geçirdi.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ordu'ya ne söz verdiysek yerine getireceğiz. ilçelerde hem iftar açıp, hem de konaklayarak, sorunlarıyla ilgili toplantılar yapacağız. Bazen bu toplantılarımız sahura kadar sürecek.” dedi.

KIZILELMA VE ÇAYIRALAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilk iftarını Akkuş'da vatandaşlarla birlikte sokak  iftarında açtı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı'nda 19 ilçede vereceği 'Sokak İftarları'nın ilkini Akkuş’ta gerçekleştirdi. İftar öncesi günün erken saatlerinde Akkuş ilçesine gelen Başkan Yılmaz, burada devam eden yatırımları inceledi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve beraberindeki heyetle birlikte, ilk olarak Kızılelma Mahallesi’ndeKİ sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, buradan Çayıralan Mahallesi’ne geçerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Çayıralan Mahallesi’ndeki incelemelerin ardından Akkuş Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’den ilçede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra ilçede incelemelerini sürdüren Başkan Yılmaz, Akkuş Küçük Kertil ve Argan Yaylası’na geçerek, burada yetkililerden bilgi aldı.

 

VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR AÇTI

İlçede yaptığı incelemenin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan iftar programına katılan Başkan Yılmaz, meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlarla birlikte iftar açtı. İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, kendilerine her zaman destek veren Akkuş halkına teşekkür etti. Akkuş’a 2014-2015 yıllarında 40 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Akkuş ilçemize 2014 yılında 200 bin, 2015 yılında ise 500 bin liralık su yatırımı yaptık. Akkuş ulaşım anlamında en mağdur ilçelerimizden bir tanesiydi. 55 km sıcak asfaltı hayata geçireceğiz. 2014 yılında 4 milyon lira, 2015 yılında ise 33 milyon liralık yol yatırımı yapacağız.  Akkuş Belediyemizin bir yıllık bütçesi yıllık 7 milyon lira, biz Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hizmetlerle birlikte tam 40 milyon liralık yatırım yapacağız. Akkuş ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ

 

Akkuş ilçesine verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini belirten Başkan Yılmaz, “ Akkuş için ne yapsak azdır. İnşallah 2017 yılı sonunda Akkuş’ta yol ve su sorunu kalmayacak. Ayrıca ilçelerimize meydan sözü vermiştik. Akkuş ilçemize de bir park ve kent meydanı kazandırma konusunda çalışmaları başlatacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından, akşamda ilçede sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir toplantı yaptı. İlçede vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz, geceyi Akkuş ilçesinde geçirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.