ŞAHiN PROGRAMLARINA DEVAM EDiYOR

Siyaset 27.06.2021 - 22:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3781+ kez okundu.
 

ŞAHiN PROGRAMLARINA DEVAM EDiYOR

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, ziyaretlerine ve toplantılarına devam ediyor.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, ziyaretlerine ve toplantılarına devam ediyor. CHP’li Şahin, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehitler ve Dul-Yetimler Derneği Ordu Şubesinin yeni seçilen Başkan ve Yönetimini ziyaret ederek kendilerini tebrik etti. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Şahin, “Bu memleket için canlarını ve kanlarını döken şehit ve gazilerimizin ailelerinin yanlarında olduğumuzu ifade ettik.” şeklinde konuştu. “İKTİDAR YOLUNDAKİ UMUTLARIMIZ ARTTI” Programına ilçe başkanları ile gerçekleştirdiği toplantı ile devam eden CHP İl Başkanı Şahin, ülke ve kent gündemine dair meseleleri, ilçe başkanlarıyla beraber çözmek üzere masaya yatırdı. Başkan Şahin, ilçe başkanları ile yaptığı görüşmeyle ilgili, “İlçe başkanlarımızla bir araya geldik. Ülkemizin ve ilimizin sorunlarını masaya yatırıp iktidara geldiğimizde nasıl çözümler üreteceğimizi konuştuk. İlçe başkanlarımızın gözlerindeki ışık, iktidar yolundaki umutlarımızı arttırdı.” dedi.    
CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, ziyaretlerine ve toplantılarına devam ediyor.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, ziyaretlerine ve toplantılarına devam ediyor.
CHP’li Şahin, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehitler ve Dul-Yetimler Derneği Ordu Şubesinin yeni seçilen Başkan ve Yönetimini ziyaret ederek kendilerini tebrik etti.
Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Şahin, “Bu memleket için canlarını ve kanlarını döken şehit ve gazilerimizin ailelerinin yanlarında olduğumuzu ifade ettik.” şeklinde konuştu.
“İKTİDAR YOLUNDAKİ UMUTLARIMIZ ARTTI”
Programına ilçe başkanları ile gerçekleştirdiği toplantı ile devam eden CHP İl Başkanı Şahin, ülke ve kent gündemine dair meseleleri, ilçe başkanlarıyla beraber çözmek üzere masaya yatırdı. Başkan Şahin, ilçe başkanları ile yaptığı görüşmeyle ilgili, “İlçe başkanlarımızla bir araya geldik. Ülkemizin ve ilimizin sorunlarını masaya yatırıp iktidara geldiğimizde nasıl çözümler üreteceğimizi konuştuk. İlçe başkanlarımızın gözlerindeki ışık, iktidar yolundaki umutlarımızı arttırdı.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.