ŞAHİN HAFTA SONUNU YOĞUN GEÇİRDİ

Siyaset 21.06.2021 - 19:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3372+ kez okundu.
 

ŞAHİN HAFTA SONUNU YOĞUN GEÇİRDİ

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin yoğun bir hafta sonu programında vatandaşların sorunlarını gündeme taşıdı.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin yoğun bir hafta sonu programında vatandaşların sorunlarını gündeme taşıdı. CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin Ordu’nun problemlerini yerinde tespit etti. Başkan Şahin, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, İYİ Parti Akkuş İlçe Başkanı Murat Bektaşoğlu ve Demokrat Parti Akkuş İlçe Başkanı Mustafa Varilci ile birlikte Devlet Hastanesi, Ziraat Odası, YİBO ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.   “VATANDAŞ BUNALMIŞ, HEMEN SEÇİM DİYOR” Ziyaretlerle ilgili gözlemlerini aktaran CHP’li Şahin, “İktidar yolunda Millet İttifakı ile birlikte el ele çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşımız bunalmış, sıkılmış ve çok dertli. Hemen seçim diyorlar.” dedi. “ÜNYE’NİN İÇME SULARINA ZEHİR KARIŞIYOR” Akkuş belediyesinin çöp dökme alanı ile ilgili de tehlikeye dikkat çeken Başkan Şahin, “Bu alandan akan dere, Cevizdere Vadisi’ne ulaşıyor. Ünye’nin içme sularına zehir karışıyor. Bu katliam bir an önce durdurulmalıdır.” ifadelerini kullandı. “ARGAN TEPESİNE TAŞIMA SUYU İLE GÖLET YAPMAK İSRAFDIR” Programına Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin gölet projesinin düşünüldüğü Argan Tepesi’ne giderek devam eden Başkan Şahin, “Su olmayan yerde gölet yapma çalışmasını yerinde inceledik. Argan Tepesi’nde gölet yapılacak su kaynakları varken taşıma suyu ile gölet yapma fikri hangi akla hizmet ediyor anlamadık. Boşa gidecek ve sonunda israf olacak bu yatırımdan hemen vazgeçilmelidir.” ifadelerini kullandı.  
CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin yoğun bir hafta sonu programında vatandaşların sorunlarını gündeme taşıdı.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin yoğun bir hafta sonu programında vatandaşların sorunlarını gündeme taşıdı.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin Ordu’nun problemlerini yerinde tespit etti. Başkan Şahin, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, İYİ Parti Akkuş İlçe Başkanı Murat Bektaşoğlu ve Demokrat Parti Akkuş İlçe Başkanı Mustafa Varilci ile birlikte Devlet Hastanesi, Ziraat Odası, YİBO ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
 
“VATANDAŞ BUNALMIŞ, HEMEN SEÇİM DİYOR”
Ziyaretlerle ilgili gözlemlerini aktaran CHP’li Şahin, “İktidar yolunda Millet İttifakı ile birlikte el ele çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşımız bunalmış, sıkılmış ve çok dertli. Hemen seçim diyorlar.” dedi.

“ÜNYE’NİN İÇME SULARINA ZEHİR KARIŞIYOR”
Akkuş belediyesinin çöp dökme alanı ile ilgili de tehlikeye dikkat çeken Başkan Şahin, “Bu alandan akan dere, Cevizdere Vadisi’ne ulaşıyor. Ünye’nin içme sularına zehir karışıyor. Bu katliam bir an önce durdurulmalıdır.” ifadelerini kullandı.

“ARGAN TEPESİNE TAŞIMA SUYU İLE GÖLET YAPMAK İSRAFDIR”
Programına Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin gölet projesinin düşünüldüğü Argan Tepesi’ne giderek devam eden Başkan Şahin, “Su olmayan yerde gölet yapma çalışmasını yerinde inceledik. Argan Tepesi’nde gölet yapılacak su kaynakları varken taşıma suyu ile gölet yapma fikri hangi akla hizmet ediyor anlamadık. Boşa gidecek ve sonunda israf olacak bu yatırımdan hemen vazgeçilmelidir.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.