ROTARY KULÜBÜNDEN GIDA YARDIMI

Gündem 24.04.2022 - 23:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3931+ kez okundu.
 

ROTARY KULÜBÜNDEN GIDA YARDIMI

Ordu Rotary Kulübü, Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan’ın aracılığı ile belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Ordu Rotary Kulübü, Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan’ın aracılığı ile belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. Ordu Rotary Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri 22 Nisan 2022 tarihinde Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı  Uğur Özcan’ın ziyaret ederek ailelere verilecek gıda paketlerini muhtarlığa teslim ettiler Her sene gerçekleştirdikleri bu etkinliğin bu sene daha da önem kazandığını söyleyen Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Gökhan Gürsoy, "Özellikle ekonomik sıkıntılı bir döneminde zor durumda yaşayan ailelere destek olması açısından bu proje daha da önem kazandı. Biz Ordu Rotary Kulübü olarak bu ramazan ayında da ihtiyaç duyan ailelere gıda yardımında bulunmaktan dolayı mutlu olduk’’ dedi. Kumanya yardımının verilmesinde bizlere destek olan dostlarımıza ve yardım için maddi destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür etti.  
Ordu Rotary Kulübü, Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan’ın aracılığı ile belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Ordu Rotary Kulübü, Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan’ın aracılığı ile belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. Ordu Rotary Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri 22 Nisan 2022 tarihinde Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı  Uğur Özcan’ın ziyaret ederek ailelere verilecek gıda paketlerini muhtarlığa teslim ettiler
Her sene gerçekleştirdikleri bu etkinliğin bu sene daha da önem kazandığını söyleyen Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Gökhan Gürsoy, "Özellikle ekonomik sıkıntılı bir döneminde zor durumda yaşayan ailelere destek olması açısından bu proje daha da önem kazandı. Biz Ordu Rotary Kulübü olarak bu ramazan ayında da ihtiyaç duyan ailelere gıda yardımında bulunmaktan dolayı mutlu olduk’’ dedi.
Kumanya yardımının verilmesinde bizlere destek olan dostlarımıza ve yardım için maddi destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.