RÖNTGEN ÜNİTESİ KURULDU

Gündem 13.10.2018 - 10:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1984+ kez okundu.
 

RÖNTGEN ÜNİTESİ KURULDU

Dijital röntgen ve portable röntgen cihazlarının yer aldığı Röntgen Ünitesi Gölköy Devlet Hastanesine kuruldu.

Dijital röntgen ve portable röntgen cihazlarının yer aldığı Röntgen Ünitesi Gölköy Devlet Hastanesine kuruldu. Fatsa Verem Savaş Dispanserine tahsisatı yapılan bir adet dijital röntgen cihazı ve Fatsa Devlet Hastanesi envanterinde olan bir adet portable röntgen cihazının devri Gölköy Devlet Hastanesine yapılarak röntgen ünitesi kuruldu. Hastanede daha önce yaşanan röntgen cihaz sorununa kalıcı olarak çözüm getirildi. Yoğun bir şekilde ikili görüşmeler yaparak röntgen ünitesini yenilenmesini sağladıklarını ifade eden İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka; “Gölköy Devlet Hastanemize devrini sağladığımız dijital röntgen cihazı için yoğun bir şekilde ikili görüşmeler yapan, Bakanlığımız Türkiye Hudut Sahiller Genel Müdürlüğümüze, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Röntgen ünitemizi yenileyerek vatandaşlarımıza daha verimli hizmet sunacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Kamu kaynaklarını etkili ve verimli olarak kullandıklarını ifade eden Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Hasta potansiyeli ve kamu kaynaklarının verimli kullanımı göz önünde bulundurularak, Bakanlığımız Türkiye Hudut Sahiller Genel Müdürlüğünce Fatsa Verem Savaş Dispanserine tahsisatı yapılan ama henüz nakli sağlanmamış bir adet dijital röntgen cihazını Genel Müdürlüğümüzle yoğun bir şekilde görüşmeler yaparak, Gölköy Devlet Hastanemize devrini sağladık. Ayrıca, Fatsa Devlet Hastanemiz envanterinde olan bir adet portable röntgen cihazının da Gölköy Devlet Hastanemize devrini yaparak, hastanemize mobil röntgen cihazı kazandırmış olduk. Kurulan röntgen ünitemiz, özellikle yoğun olarak ortopedi ameliyatlarının yapıldığı Gölköy Devlet Hastanemizde etkin bir şekilde hizmet sunuyor. Böylece büyük bir ihtiyacı gidererek, daha önce yaşanan röntgen cihaz sorununa kalıcı olarak çözüm getirmiş olduk. Hastanemizde yeni kurulan ünite ile günlük yaklaşık olarak 350 çekim yapılıyor. Büyük bir ihtiyaca çözüm sağlayan ünitemizin kurulmasında emeği geçen personelimize teşekkür ediyor, herkese hayırlı olmasını diliyorum.” HABER MERKEZİ
Dijital röntgen ve portable röntgen cihazlarının yer aldığı Röntgen Ünitesi Gölköy Devlet Hastanesine kuruldu.
Dijital röntgen ve portable röntgen cihazlarının yer aldığı Röntgen Ünitesi Gölköy Devlet Hastanesine kuruldu.
Fatsa Verem Savaş Dispanserine tahsisatı yapılan bir adet dijital röntgen cihazı ve Fatsa Devlet Hastanesi envanterinde olan bir adet portable röntgen cihazının devri Gölköy Devlet Hastanesine yapılarak röntgen ünitesi kuruldu. Hastanede daha önce yaşanan röntgen cihaz sorununa kalıcı olarak çözüm getirildi.
Yoğun bir şekilde ikili görüşmeler yaparak röntgen ünitesini yenilenmesini sağladıklarını ifade eden İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka; “Gölköy Devlet Hastanemize devrini sağladığımız dijital röntgen cihazı için yoğun bir şekilde ikili görüşmeler yapan, Bakanlığımız Türkiye Hudut Sahiller Genel Müdürlüğümüze, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Röntgen ünitemizi yenileyerek vatandaşlarımıza daha verimli hizmet sunacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kamu kaynaklarını etkili ve verimli olarak kullandıklarını ifade eden Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:
“Hasta potansiyeli ve kamu kaynaklarının verimli kullanımı göz önünde bulundurularak, Bakanlığımız Türkiye Hudut Sahiller Genel Müdürlüğünce Fatsa Verem Savaş Dispanserine tahsisatı yapılan ama henüz nakli sağlanmamış bir adet dijital röntgen cihazını Genel Müdürlüğümüzle yoğun bir şekilde görüşmeler yaparak, Gölköy Devlet Hastanemize devrini sağladık.
Ayrıca, Fatsa Devlet Hastanemiz envanterinde olan bir adet portable röntgen cihazının da Gölköy Devlet Hastanemize devrini yaparak, hastanemize mobil röntgen cihazı kazandırmış olduk.
Kurulan röntgen ünitemiz, özellikle yoğun olarak ortopedi ameliyatlarının yapıldığı Gölköy Devlet Hastanemizde etkin bir şekilde hizmet sunuyor. Böylece büyük bir ihtiyacı gidererek, daha önce yaşanan röntgen cihaz sorununa kalıcı olarak çözüm getirmiş olduk. Hastanemizde yeni kurulan ünite ile günlük yaklaşık olarak 350 çekim yapılıyor. Büyük bir ihtiyaca çözüm sağlayan ünitemizin kurulmasında emeği geçen personelimize teşekkür ediyor, herkese hayırlı olmasını diliyorum.”
HABER MERKEZİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.