RIHTIM PROJESİ HALKIN BEĞENİSİNE SUNULDU

Turizm 11.09.2015 - 10:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3592+ kez okundu.
 

RIHTIM PROJESİ HALKIN BEĞENİSİNE SUNULDU

Altınordu ilçesinde bulunan rıhtım alanı için proje yarışması açan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yarışmaya katılan ve profesyonel olarak hazırlanmış 6 projeyi kendi web sayfasında düzenlediği anketle halkın beğenisine sundu.

TOPLAM 6 PROJE Altınordu liman sahasının halka açılması ve bu bölgenin turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar çerçevesinde, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Altınordu Limanı için yarışma süreci devam ediyor. Son başvuru tarihi itibariyle kısa bir süre önce 6 adet projeyi değerlendirmeye alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu projeleri şimdi halkın beğenisine sundu.   www.ordu.bel.tr ADRESİNDEN OY KULLANIN Vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sayfası olan www.ordu.bel.tr adresinden gerçekleştirilecek olan anketle oy kullanarak, uygulanacak olan projenin belirlenmesinde etkin rol üstlenecekler. Birinci olan projeyi uygunluk koşulları doğrultusunda hayata geçirecek olan Büyükşehir Belediyesi, kurumsal logosunun belirlenmesinde izlediği anket yolunu bu kez de “Altınordu Rıhtımı Proje Yarışması”nda gerçekleştirmiş olacak. Anket, 28 Eylül 2015 tarihinde saat 23:59’a kadar devam edecek. EN UYGUN PROJE UYGULANACAK Açılan yarışmada yer alacak projelerde; Kıyı Kanunu ve Yönetmelikleri’ne uygun olarak 300 m2 kapalı alan, yüksekliği 5.50 metreyi aşmayan seyir terasları, kafeterya, restoran, gezinti alanları vb. günübirlik faaliyetler yapılabilmesi, konumu itibariyle proje alanının kentin giriş noktasında bulunması, yürüyüş ve rekreasyon alanlarının başlangıç noktasında olması önemseniyor. Kent için simgesel bir öneme sahip olacağı düşünülen yatırım için en uygun ve işlevsel projenin yapılması amaçlanıyor.
Altınordu ilçesinde bulunan rıhtım alanı için proje yarışması açan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yarışmaya katılan ve profesyonel olarak hazırlanmış 6 projeyi kendi web sayfasında düzenlediği anketle halkın beğenisine sundu.

TOPLAM 6 PROJE

Altınordu liman sahasının halka açılması ve bu bölgenin turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar çerçevesinde, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Altınordu Limanı için yarışma süreci devam ediyor. Son başvuru tarihi itibariyle kısa bir süre önce 6 adet projeyi değerlendirmeye alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu projeleri şimdi halkın beğenisine sundu.  

www.ordu.bel.tr ADRESİNDEN OY KULLANIN

Vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sayfası olan www.ordu.bel.tr adresinden gerçekleştirilecek olan anketle oy kullanarak, uygulanacak olan projenin belirlenmesinde etkin rol üstlenecekler. Birinci olan projeyi uygunluk koşulları doğrultusunda hayata geçirecek olan Büyükşehir Belediyesi, kurumsal logosunun belirlenmesinde izlediği anket yolunu bu kez de “Altınordu Rıhtımı Proje Yarışması”nda gerçekleştirmiş olacak. Anket, 28 Eylül 2015 tarihinde saat 23:59’a kadar devam edecek.

EN UYGUN PROJE UYGULANACAK

Açılan yarışmada yer alacak projelerde; Kıyı Kanunu ve Yönetmelikleri’ne uygun olarak 300 m2 kapalı alan, yüksekliği 5.50 metreyi aşmayan seyir terasları, kafeterya, restoran, gezinti alanları vb. günübirlik faaliyetler yapılabilmesi, konumu itibariyle proje alanının kentin giriş noktasında bulunması, yürüyüş ve rekreasyon alanlarının başlangıç noktasında olması önemseniyor. Kent için simgesel bir öneme sahip olacağı düşünülen yatırım için en uygun ve işlevsel projenin yapılması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.