RENAULT’YA MMA SMARTİES ÖDÜLLERİN’NDE 6 ÖDÜL

Teknoloji 27.10.2018 - 15:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2665+ kez okundu.
 

RENAULT’YA MMA SMARTİES ÖDÜLLERİN’NDE 6 ÖDÜL

Renault, mobil pazarlamaya yönelik dünyada tek ödül olma özelliğini taşıyan Smarties ödüllerinden 6 ödül ile ayrıldı.

Renault, mobil pazarlamaya yönelik dünyada tek ödül olma özelliğini taşıyan Smarties ödüllerinden 6 ödül ile ayrıldı. Global bir kuruluş olan MMA (Mobil Pazarlama Birliği) tarafından verilen Smarties ödüllerinde Renault, Dünya’da bir ilk olan ‘Getir’ işbirliği ile dakikalar içinde kullanıcıları Megane Sedan ile buluşturan çalışması ile 6 ödül kazandı.   Tarihinde ilk kez mobil pazarlama ödüllerini kucaklayan Renault, bu işbirliği ile “Lead Generation”, “Lead Generation EMEA”, “Best in Show”, “Product launch”, “Innovation” ve “Location based” kategorilerinde 6 Smarties ödülüne layık görüldü.
Renault, mobil pazarlamaya yönelik dünyada tek ödül olma özelliğini taşıyan Smarties ödüllerinden 6 ödül ile ayrıldı.

Renault, mobil pazarlamaya yönelik dünyada tek ödül olma özelliğini taşıyan Smarties ödüllerinden 6 ödül ile ayrıldı. Global bir kuruluş olan MMA (Mobil Pazarlama Birliği) tarafından verilen Smarties ödüllerinde Renault, Dünya’da bir ilk olan ‘Getir’ işbirliği ile dakikalar içinde kullanıcıları Megane Sedan ile buluşturan çalışması ile 6 ödül kazandı.

 

Tarihinde ilk kez mobil pazarlama ödüllerini kucaklayan Renault, bu işbirliği ile “Lead Generation”, “Lead Generation EMEA”, “Best in Show”, “Product launch”, “Innovation” ve “Location based” kategorilerinde 6 Smarties ödülüne layık görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.