REKTÖR AKDOĞAN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Gündem 29.04.2022 - 20:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3153+ kez okundu.
 

REKTÖR AKDOĞAN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı. Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş ayı olan bir Ramazan ayını daha geride bırakırken dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştiği; huzurun, sevginin ve paylaşımın arttığı bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Toplumsal bağların güçlendiği, kültür ve inanç aidiyetinin arttığı önemli günler olan bayramlar, milli bağlarımızı inanç temelinde sağlamlaştıran ve gelecek nesillere sevgi, saygı ve merhamet gibi değerlerimizin ulaşmasını sağlayan anlamlı zamanlardır. Bayramların bizlere kazandırdığı paylaşma duygusuyla karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerleri gelecek nesillere aktararak geleneğimize sahip çıkmak, birlik ve beraberlik bağlarımızı daha da kuvvetlendirmek, mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle bu müstesna günün ülkemiz için sağlık, huzur, barış ve aydınlık dolu yarınlara vesile olmasını diliyor; başta Ordu Üniversitesi ailesi olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş ayı olan bir Ramazan ayını daha geride bırakırken dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştiği; huzurun, sevginin ve paylaşımın arttığı bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Toplumsal bağların güçlendiği, kültür ve inanç aidiyetinin arttığı önemli günler olan bayramlar, milli bağlarımızı inanç temelinde sağlamlaştıran ve gelecek nesillere sevgi, saygı ve merhamet gibi değerlerimizin ulaşmasını sağlayan anlamlı zamanlardır. Bayramların bizlere kazandırdığı paylaşma duygusuyla karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerleri gelecek nesillere aktararak geleneğimize sahip çıkmak, birlik ve beraberlik bağlarımızı daha da kuvvetlendirmek, mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle bu müstesna günün ülkemiz için sağlık, huzur, barış ve aydınlık dolu yarınlara vesile olmasını diliyor; başta Ordu Üniversitesi ailesi olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.