REKTÖR AKDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Eğitim 21.08.2019 - 12:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4122+ kez okundu.
 

REKTÖR AKDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan göreve başlamasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan göreve başlamasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.  13 yıllık kısa geçmişine rağmen gerek akademik gerek fiziksel manada büyük bir gelişme gösteren Ordu Üniversitesi bugün geldiği noktada Türkiye’de hatırı sayılır üniversiteler arasında yerini almıştır. 13’üncü yılında rektörlük görevini devraldığım Ordu Üniversitesini ulusal ve küresel ölçekte bilimsel çalışmaları ile adından söz edilen bir üniversite olması için nitelik, ehliyet, birlik, beraberlik ve ortak akıl ile adalet, liyakat ve etik değerlerden ödün vermeden şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte, Üniversitemizi bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak temel hedefimiz ve en büyük görevimiz olacaktır. Evrensel ilkelere bağlı, milli ve manevi değerleri önemseyen ve özümseyen bir nesil yetiştirebilmek için elimizden gelen her türlü gayret ve çabayı sarf edeceğimize; Üniversitemizi, akademik ve idari personeli, mezun edeceği öğrencileri ve fiziki imkanları ile en kısa sürede Ordu halkının hak ettiği ve gurur duyduğu bir üniversite haline getireceğimize inancımız tamdır. Bu düşüncelerle beni bu göreve uygun görmelerinden dolayı Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en kalbi duygularımla şükranlarımı ve saygılarımı arz ederim.  
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan göreve başlamasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan göreve başlamasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.
 13 yıllık kısa geçmişine rağmen gerek akademik gerek fiziksel manada büyük bir gelişme gösteren Ordu Üniversitesi bugün geldiği noktada Türkiye’de hatırı sayılır üniversiteler arasında yerini almıştır.
13’üncü yılında rektörlük görevini devraldığım Ordu Üniversitesini ulusal ve küresel ölçekte bilimsel çalışmaları ile adından söz edilen bir üniversite olması için nitelik, ehliyet, birlik, beraberlik ve ortak akıl ile adalet, liyakat ve etik değerlerden ödün vermeden şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte, Üniversitemizi bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak temel hedefimiz ve en büyük görevimiz olacaktır. Evrensel ilkelere bağlı, milli ve manevi değerleri önemseyen ve özümseyen bir nesil yetiştirebilmek için elimizden gelen her türlü gayret ve çabayı sarf edeceğimize; Üniversitemizi, akademik ve idari personeli, mezun edeceği öğrencileri ve fiziki imkanları ile en kısa sürede Ordu halkının hak ettiği ve gurur duyduğu bir üniversite haline getireceğimize inancımız tamdır.
Bu düşüncelerle beni bu göreve uygun görmelerinden dolayı Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en kalbi duygularımla şükranlarımı ve saygılarımı arz ederim.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.