RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

Gündem 12.06.2018 - 09:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3859+ kez okundu.
 

RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

Her dini bayramda geleneksel hale gelen Devlet-Millet Bayramlaşması, Ramazan Bayramının 1. günü saat 14.00’te Öğretmenevi’nde gerçekleştirilecek.

Her dini bayramda geleneksel hale gelen Devlet-Millet Bayramlaşması, Ramazan Bayramının 1. günü saat 14.00’te Öğretmenevi’nde gerçekleştirilecek. Ramazan Bayramı münasebetiyle yapılacak Devlet-Millet Bayramlaşmasıyla ilgili açıklamada bulunan Vali Seddar Yavuz, “Bayramlar, milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kardeşlik ve dostluğumuzun en sıcak şekilde hissedilmesine, milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilenmesine, saygı ve sevgi temelinde insanların dayanışmasına vesile olan müstesna günlerdir. İlimizde de Ramazan Bayramı münasebetiyle Valiliğimizce belirlenen program dâhilinde 15 Haziran 2018 cuma günü bayram kutlama ve ziyaret programı icra edilecektir. Bayram çerçevesinde ziyaret edilecek kurum ve kuruluşlarda bayramlaşma ile ilgili tüm hazırlıklar ilgili kurum amirince yerine getirilecektir. 15.06.2018 Cuma günü saat 14.00’te Ordu Öğretmenevi’nde icra edilecek Devlet-Millet Bayramlaşmasına il merkezindeki tüm kamu kurum ve kuruluşları, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, siyasi parti teşkilatları, meslek odaları, sendikalar, dernekler, basın kuruluşları ve halkımız davetlidir” dedi. RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA VE ZİYARET PROGRAMI(15.06.2018) 11.00 Huzurevi Ziyareti 11.30 İl Jandarma Komutanlığı Ziyareti 12.00 İl Emniyet Müdürlüğü Ziyareti 14.00 Halk İle Bayramlaşma (Öğretmenevi)
Her dini bayramda geleneksel hale gelen Devlet-Millet Bayramlaşması, Ramazan Bayramının 1. günü saat 14.00’te Öğretmenevi’nde gerçekleştirilecek.

Her dini bayramda geleneksel hale gelen Devlet-Millet Bayramlaşması, Ramazan Bayramının 1. günü saat 14.00’te Öğretmenevi’nde gerçekleştirilecek.

Ramazan Bayramı münasebetiyle yapılacak Devlet-Millet Bayramlaşmasıyla ilgili açıklamada bulunan Vali Seddar Yavuz, “Bayramlar, milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kardeşlik ve dostluğumuzun en sıcak şekilde hissedilmesine, milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilenmesine, saygı ve sevgi temelinde insanların dayanışmasına vesile olan müstesna günlerdir. İlimizde de Ramazan Bayramı münasebetiyle Valiliğimizce belirlenen program dâhilinde 15 Haziran 2018 cuma günü bayram kutlama ve ziyaret programı icra edilecektir. Bayram çerçevesinde ziyaret edilecek kurum ve kuruluşlarda bayramlaşma ile ilgili tüm hazırlıklar ilgili kurum amirince yerine getirilecektir. 15.06.2018 Cuma günü saat 14.00’te Ordu Öğretmenevi’nde icra edilecek Devlet-Millet Bayramlaşmasına il merkezindeki tüm kamu kurum ve kuruluşları, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, siyasi parti teşkilatları, meslek odaları, sendikalar, dernekler, basın kuruluşları ve halkımız davetlidir” dedi.

RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA VE ZİYARET PROGRAMI(15.06.2018)

11.00 Huzurevi Ziyareti

11.30 İl Jandarma Komutanlığı Ziyareti

12.00 İl Emniyet Müdürlüğü Ziyareti

14.00 Halk İle Bayramlaşma (Öğretmenevi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.