RAFTİNG YARIŞLARI YAPILDI

Gündem 15.07.2021 - 11:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3413+ kez okundu.
 

RAFTİNG YARIŞLARI YAPILDI

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü 5. Yıldönümü Anma Etkinlikleri kapsamında Rafting yarışması düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü 5. Yıldönümü Anma Etkinlikleri kapsamında Rafting yarışması düzenlendi. Ordu Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Rafting yarışmasında Vali Tuncay Sonel de hazır bulundu. Melet Irmağı’nın geçtiği Altınordu İlçesi Hacılar mahallesindeki parkurda gerçekleştirilen Rafting yarışmasına 28 yarışmacı katıldı. Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdür Mustafa Genç ve sporcuların hazır bulunduğu Rafting yarışında, Vali Tuncay Sonel de yarışmacı olarak yerini aldı. Etkinlikte 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası şehit olan vatandaşlara rahmet, gazi olanlara ise sağlıklı bir yaşam dileyerek sözlerine başlayan Vali Tuncay Sonel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik Günü 5. Yıldönümü Anma Etkinlikleri kapsamında Ordu’da bir haftadır çeşitli etkinliklerin devam ettiğini hatırlattı. Etkinlikler kapsamında Rafting yarışmasının da olduğunu dile getiren Vali Tuncay Sonel, Ordu’nun aynı zamanda bir spor şehri olduğuna vurgu yaptı. Vali Tuncay Sonel, “Ordu’muzun ırmaklarından, derelerinden istiyoruz ki rafting ve diğer su sporlarıyla faydalanalım. Ben bu konuda büyük emek veren başta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Rafting Federasyonu Başkanlığımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Üniversitemize, Büyükşehir Belediyemize tüm genç arkadaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha bugün canlarını seve seve bu aziz vatana feda eden tüm şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyoruz ve gazilerimize sağlıklı günler temenni ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin, vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, şu birlik ve beraberliğimize göz diken hainlere fırsat vermesin” diye konuştu. Yarışma sonrası Rafting Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara madalyalarını veren Vali Tuncay Sonel, “Centilmence bir yarış oldu.Tüm  sporcularımızı kutluyorum. Ordu’nun dereleri türkülere konu olmuş. Şu an Melet Irmağındayız. Çok keyifli bir Rafting yarışı oldu. 7 takım yarışmaya katıldı. Ama sonuç berabere. Burada önemli olan kardeşlik içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 5. Yıldönümünde şehitlerimizin anısına bir yarışmaydı. Tüm rafting severlere, emeği geçen herkese ve UMKE ekibimize de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.  Vali Tuncay Sonel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 5. Yıldönümü Anma Etkinlikleri kapsamında, Ordu Üniversitesinin katkılarından dolayı ODÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alpaslan İnce'ye de kupa verdi.  Vali Tuncay Sonel’in önderliğinde 1 Temmuz 2020 tarihinde Türkiye Rafting Federasyonu tarafından Melet Irmağında “Rafting Parkuru İnceleme ve Rafting Sporu Tanıtım Etkinliği” yapılmıştı.
15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü 5. Yıldönümü Anma Etkinlikleri kapsamında Rafting yarışması düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü 5. Yıldönümü Anma Etkinlikleri kapsamında Rafting yarışması düzenlendi.

Ordu Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Rafting yarışmasında Vali Tuncay Sonel de hazır bulundu.

Melet Irmağı’nın geçtiği Altınordu İlçesi Hacılar mahallesindeki parkurda gerçekleştirilen Rafting yarışmasına 28 yarışmacı katıldı.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdür Mustafa Genç ve sporcuların hazır bulunduğu Rafting yarışında, Vali Tuncay Sonel de yarışmacı olarak yerini aldı.

Etkinlikte 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası şehit olan vatandaşlara rahmet, gazi olanlara ise sağlıklı bir yaşam dileyerek sözlerine başlayan Vali Tuncay Sonel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik Günü 5. Yıldönümü Anma Etkinlikleri kapsamında Ordu’da bir haftadır çeşitli etkinliklerin devam ettiğini hatırlattı.

Etkinlikler kapsamında Rafting yarışmasının da olduğunu dile getiren Vali Tuncay Sonel, Ordu’nun aynı zamanda bir spor şehri olduğuna vurgu yaptı.

Vali Tuncay Sonel, “Ordu’muzun ırmaklarından, derelerinden istiyoruz ki rafting ve diğer su sporlarıyla faydalanalım. Ben bu konuda büyük emek veren başta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Rafting Federasyonu Başkanlığımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Üniversitemize, Büyükşehir Belediyemize tüm genç arkadaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha bugün canlarını seve seve bu aziz vatana feda eden tüm şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyoruz ve gazilerimize sağlıklı günler temenni ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin, vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, şu birlik ve beraberliğimize göz diken hainlere fırsat vermesin” diye konuştu.

Yarışma sonrası Rafting Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara madalyalarını veren Vali Tuncay Sonel, “Centilmence bir yarış oldu.Tüm  sporcularımızı kutluyorum. Ordu’nun dereleri türkülere konu olmuş. Şu an Melet Irmağındayız. Çok keyifli bir Rafting yarışı oldu. 7 takım yarışmaya katıldı. Ama sonuç berabere. Burada önemli olan kardeşlik içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 5. Yıldönümünde şehitlerimizin anısına bir yarışmaydı. Tüm rafting severlere, emeği geçen herkese ve UMKE ekibimize de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Vali Tuncay Sonel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 5. Yıldönümü Anma Etkinlikleri kapsamında, Ordu Üniversitesinin katkılarından dolayı ODÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alpaslan İnce'ye de kupa verdi. 

Vali Tuncay Sonel’in önderliğinde 1 Temmuz 2020 tarihinde Türkiye Rafting Federasyonu tarafından Melet Irmağında “Rafting Parkuru İnceleme ve Rafting Sporu Tanıtım Etkinliği” yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.