PROTOKOL İMZALANDI

Eğitim 22.09.2019 - 17:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3829+ kez okundu.
 

PROTOKOL İMZALANDI

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezi binasının tahsisi ve eğitim öğretimde iş birliğine yönelik protokol imzalamak için Ordu Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a ziyarette bulundu.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezi binasının tahsisi ve eğitim öğretimde iş birliğine yönelik protokol imzalamak için Ordu Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a ziyarette bulundu. 2017 yılında yapımı tamamlanan Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezinin faaliyete geçirilmesine yönelik Ordu Üniversitesi  ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında; Ordu Üniversitesi  akademik ve idari personellerinin çocukları ile şehit ve gazi yakınlarının çocuklarına, kontenjan olması halinde adrese dayalı kayıt sistemi doğrultusunda okulla ilişkilendirilen çocuklara okul öncesi eğitimi verilecek. Bununla birlikte imzalanan protokol kapsamında Üniversitemizin ilgili bölüm ve programlarında öğrenim gören öğrencilerin staj, bilimsel çalışma, araştırma, proje vb. çalışmalarının yürütülmesine de imkan sağlanacak. İmzalanan protokol sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversite Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde bulunan Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezini, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bu bağlamda Ordu Valiliği ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde eğitim öğretime kazandırıyoruz. Okul Öncesi Eğitim Merkezimiz öncelikle Üniversitemiz akademik ve idari personelinin çocukları ile gazi ve şehit yakınlarının çocuklarına, kontenjan kalması durumunda ise yakın çevrede oturan ailelerin çocuklarına hizmet verecektir. Bizler de bu eğitim kurumunun ilimize örnek teşkil eden bir okul olması için elimizden geleni yapacağız. Okul öncesi eğitim şartlarına göre dizayn edilmiş Düriye Çetinceviz Okul öncesi Eğitim Merkezinin ilimize ve bu ilin çocuklarına hayırlı olmasını diliyor, bu güzide yapıyı Üniversitemize kazandıran Çetinceviz ailesine teşekkür ediyorum. Bununla birlikte Okul Öncesi Eğitim Merkezinin bu yıl hizmete sunulması için gerçekleştirdiği özverili çalışmalarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş’a ve Ordu Valisi Sayın Seddar Yavuz’a teşekkür ediyor, kendilerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi. HABER MERKEZİ
Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezi binasının tahsisi ve eğitim öğretimde iş birliğine yönelik protokol imzalamak için Ordu Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a ziyarette bulundu.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezi binasının tahsisi ve eğitim öğretimde iş birliğine yönelik protokol imzalamak için Ordu Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a ziyarette bulundu.
2017 yılında yapımı tamamlanan Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezinin faaliyete geçirilmesine yönelik Ordu Üniversitesi  ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında; Ordu Üniversitesi  akademik ve idari personellerinin çocukları ile şehit ve gazi yakınlarının çocuklarına, kontenjan olması halinde adrese dayalı kayıt sistemi doğrultusunda okulla ilişkilendirilen çocuklara okul öncesi eğitimi verilecek. Bununla birlikte imzalanan protokol kapsamında Üniversitemizin ilgili bölüm ve programlarında öğrenim gören öğrencilerin staj, bilimsel çalışma, araştırma, proje vb. çalışmalarının yürütülmesine de imkan sağlanacak.
İmzalanan protokol sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversite Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde bulunan Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezini, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bu bağlamda Ordu Valiliği ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde eğitim öğretime kazandırıyoruz. Okul Öncesi Eğitim Merkezimiz öncelikle Üniversitemiz akademik ve idari personelinin çocukları ile gazi ve şehit yakınlarının çocuklarına, kontenjan kalması durumunda ise yakın çevrede oturan ailelerin çocuklarına hizmet verecektir. Bizler de bu eğitim kurumunun ilimize örnek teşkil eden bir okul olması için elimizden geleni yapacağız. Okul öncesi eğitim şartlarına göre dizayn edilmiş Düriye Çetinceviz Okul öncesi Eğitim Merkezinin ilimize ve bu ilin çocuklarına hayırlı olmasını diliyor, bu güzide yapıyı Üniversitemize kazandıran Çetinceviz ailesine teşekkür ediyorum. Bununla birlikte Okul Öncesi Eğitim Merkezinin bu yıl hizmete sunulması için gerçekleştirdiği özverili çalışmalarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş’a ve Ordu Valisi Sayın Seddar Yavuz’a teşekkür ediyor, kendilerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.