POLİS MEMURU EROL GÖLLER HAYATINI KAYBETTİ

Gündem 12.04.2022 - 01:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3675+ kez okundu.
 

POLİS MEMURU EROL GÖLLER HAYATINI KAYBETTİ

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Erol Göller vefat etti.

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Erol Göller vefat etti. Rahatsızlığı sonucu vefat eden Polis Memuru Erol Göller, düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Uzun yıllardan beri Ordu’da görev yapan Polis Memuru Erol Göller bir süre önce kalp rahatsızlığı geçirmişti. Hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahat eden Erol Göller dün gece tekrar kalp krizi geçirince hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen Erol Göller kurtarılamadı. Sabah ilk olarak evinde helallik alınan Polis Memuru Erol Göller için ilk tören Ordu İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlendi. Buradaki töre Vali Tuncay Sonel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, İl Emniyet Müdürü Doğa Ateş, polis arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.  İl Emniyet Müdürlüğü önündeki törenin ardından Erol Göller’in cenazesi için İmam Hatip Camiinde öğlen namazından sonra cenaze namazı kılındı.  Kılınan namazın ardından Polis Memuru Erol Göller’in cenazesi Hatipli şehir kabristanlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.    
Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Erol Göller vefat etti.

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Erol Göller vefat etti. Rahatsızlığı sonucu vefat eden Polis Memuru Erol Göller, düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllardan beri Ordu’da görev yapan Polis Memuru Erol Göller bir süre önce kalp rahatsızlığı geçirmişti. Hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahat eden Erol Göller dün gece tekrar kalp krizi geçirince hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen Erol Göller kurtarılamadı.

Sabah ilk olarak evinde helallik alınan Polis Memuru Erol Göller için ilk tören Ordu İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlendi. Buradaki töre Vali Tuncay Sonel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, İl Emniyet Müdürü Doğa Ateş, polis arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.

 İl Emniyet Müdürlüğü önündeki törenin ardından Erol Göller’in cenazesi için İmam Hatip Camiinde öğlen namazından sonra cenaze namazı kılındı. 

Kılınan namazın ardından Polis Memuru Erol Göller’in cenazesi Hatipli şehir kabristanlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.