PERŞEMBE BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI GÜÇLENDİRİYOR

Gündem 18.01.2021 - 16:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3685+ kez okundu.
 

PERŞEMBE BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI GÜÇLENDİRİYOR

Perşembe Belediyesi, yeni bir aracı daha araç parkına kavuşturdu

Perşembe  Belediyesi, yeni bir aracı daha araç parkına kavuşturdu. Belediye yeni bir greyder aldı. Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan “Bu güç hepimizin gücü” dedi. Başkan Tandoğan şunları söyledi;“Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar Tek Sevdamızın Perşembe ve daha modern daha yaşanabilir bir memleket gayemizle Meclis üyelerimiz ,ekibimiz ve İlçe Başkanlığımızın koordinasyonluğunda güzel şehri Perşembemizi, Karadeniz’in İncisi Türkiye’de ve dünyada bir numara yapabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Bizlere bu çalışmalarda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimi canı gönülden kucaklıyor, teşekkür ediyorum. Güzel şehri Perşembem için bir çakıl taşında dahi emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz ilk günkü heyecanla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 15 Ocak 2021 Perşembe Belediyemiz için unutulmayacak güzel günlerden birisi ve bundan sonra çok unutulmayacak günlerimiz olacak olması içinde çalışacağız. 15 Ocak 2021 itibari ile daha önce Belediyemiz kendi bünyesine kattığımız bir silindir , bir kamyon , bir kazıcı yükleyiceden sonra Perşembe Belediyemize kendi öz malı olan greyderimiz Perşembe Belediyemize ve Perşembeli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.”  
Perşembe Belediyesi, yeni bir aracı daha araç parkına kavuşturdu

Perşembe  Belediyesi, yeni bir aracı daha araç parkına kavuşturdu. Belediye yeni bir greyder aldı. Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan “Bu güç hepimizin gücü” dedi.
Başkan Tandoğan şunları söyledi;“Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar Tek Sevdamızın Perşembe ve daha modern daha yaşanabilir bir memleket gayemizle Meclis üyelerimiz ,ekibimiz ve İlçe Başkanlığımızın koordinasyonluğunda güzel şehri Perşembemizi, Karadeniz’in İncisi Türkiye’de ve dünyada bir numara yapabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz.
Bizlere bu çalışmalarda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimi canı gönülden kucaklıyor, teşekkür ediyorum.
Güzel şehri Perşembem için bir çakıl taşında dahi emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum.
Göreve geldiğimiz ilk günkü heyecanla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.
15 Ocak 2021 Perşembe Belediyemiz için unutulmayacak güzel günlerden birisi ve bundan sonra çok unutulmayacak günlerimiz olacak olması içinde çalışacağız.
15 Ocak 2021 itibari ile daha önce Belediyemiz kendi bünyesine kattığımız bir silindir , bir kamyon , bir kazıcı yükleyiceden sonra Perşembe Belediyemize kendi öz malı olan greyderimiz Perşembe Belediyemize ve Perşembeli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.