PERŞEMBE’DE SICAK ASFALTA DEVAM

Yaşam 24.03.2018 - 09:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3457+ kez okundu.
 

PERŞEMBE’DE SICAK ASFALTA DEVAM

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geride bırakılan 4 yıllık süre zarfında 39 km sıcak asfalt çalışması yapılan Perşembe ilçesinde yol yatırımları kaldığı yerden devam ediyor.

Mevsim şartlarının el vermesiyle birlikte sıcak asfalt çalışmalarına Perşembe-Tepeköy-Şenyurt bağlantı yolunda başladıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  2018 yılında ilçeye 24 km daha sıcak asfalt çalışması yapılacağını ifade etti. BAŞKAN YILMAZ, “TOPLAM UZUNLUĞU 6 KM” Başkan Enver Yılmaz yaptığı değerlendirmede, “Toplam uzunluğu 6 km olan yolumuzun 2.5 km’sinde PMT serimi tamamlanarak sıcak asfalt çalışmasına başlandı. Kalan kısımlarda ise altyapı ve üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Uzun ömürlü olması için sanat yapılarıyla güçlendirilecek yolda 18 bin m3 taş duvar, 30 metre menfez ve 200 metre uzunluğunda koruge boru kullanılacak” diye konuştu. “İLÇEYE 24 KM SICAK ASFALT” Perşembe ilçesine geride kalan 4 yıllık süreçte 39 km sıcak asfalt döküldüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, “İlçemizi vatandaşlarımızın hak ettiği modern yollara kavuşturmak için yatırımlarımızı gayretle sürdürüyoruz. 2018 yılında Perşembe’mize 24 km daha sıcak asfalt çalışması yapacağız. Hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek” şeklinde konuştu. “BUGÜNE KADAR BÖYLE ÇALIŞMA GÖRÜLMEDİ” Yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, “Bu zamana kadar böyle çalışma görmedik. Önceden patates çukuru gibi olan ve sık sık meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşımın sağlanmasında güçlük yaşanan yolumuz, yapılan taş duvar imalatı ve altyapı çalışmaları ile güçlendirildi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geride bırakılan 4 yıllık süre zarfında 39 km sıcak asfalt çalışması yapılan Perşembe ilçesinde yol yatırımları kaldığı yerden devam ediyor.

Mevsim şartlarının el vermesiyle birlikte sıcak asfalt çalışmalarına Perşembe-Tepeköy-Şenyurt bağlantı yolunda başladıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  2018 yılında ilçeye 24 km daha sıcak asfalt çalışması yapılacağını ifade etti.

BAŞKAN YILMAZ, “TOPLAM UZUNLUĞU 6 KM”

Başkan Enver Yılmaz yaptığı değerlendirmede, “Toplam uzunluğu 6 km olan yolumuzun 2.5 km’sinde PMT serimi tamamlanarak sıcak asfalt çalışmasına başlandı. Kalan kısımlarda ise altyapı ve üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Uzun ömürlü olması için sanat yapılarıyla güçlendirilecek yolda 18 bin m3 taş duvar, 30 metre menfez ve 200 metre uzunluğunda koruge boru kullanılacak” diye konuştu.

“İLÇEYE 24 KM SICAK ASFALT”

Perşembe ilçesine geride kalan 4 yıllık süreçte 39 km sıcak asfalt döküldüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, “İlçemizi vatandaşlarımızın hak ettiği modern yollara kavuşturmak için yatırımlarımızı gayretle sürdürüyoruz. 2018 yılında Perşembe’mize 24 km daha sıcak asfalt çalışması yapacağız. Hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek” şeklinde konuştu.

“BUGÜNE KADAR BÖYLE ÇALIŞMA GÖRÜLMEDİ”

Yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, “Bu zamana kadar böyle çalışma görmedik. Önceden patates çukuru gibi olan ve sık sık meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşımın sağlanmasında güçlük yaşanan yolumuz, yapılan taş duvar imalatı ve altyapı çalışmaları ile güçlendirildi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.