PEHLİVANLAR SPOR MALZEMELERİNE KAVUŞTU

Spor 19.11.2021 - 09:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2438+ kez okundu.
 

PEHLİVANLAR SPOR MALZEMELERİNE KAVUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanlığınca spor faaliyetlerinin artırılması için gönderilen spor malzemeleri, Kabataş ilçesindeki öğrencilere dağıtıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca spor faaliyetlerinin artırılması için gönderilen spor malzemeleri, Kabataş ilçesindeki öğrencilere dağıtıldı. Program Kabataş Kaymakamlığı Güreş Salonunda gerçekleşirken, Törene, Kabataş Kaymakamı Seda Ünlü, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve öğrenciler katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin  akademik hedeflerinin yanı sıra sporla uğraşıyor olmaları bizleri sevindiriyor. Öğrencilerimizin daha fazla sportif aktivitelere katılabilmeleri için çalışıyoruz. Bu doğrultuda desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.     
Gençlik ve Spor Bakanlığınca spor faaliyetlerinin artırılması için gönderilen spor malzemeleri, Kabataş ilçesindeki öğrencilere dağıtıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca spor faaliyetlerinin artırılması için gönderilen spor malzemeleri, Kabataş ilçesindeki öğrencilere dağıtıldı. Program Kabataş Kaymakamlığı Güreş Salonunda gerçekleşirken, Törene, Kabataş Kaymakamı Seda Ünlü, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve öğrenciler katıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin  akademik hedeflerinin yanı sıra sporla uğraşıyor olmaları bizleri sevindiriyor. Öğrencilerimizin daha fazla sportif aktivitelere katılabilmeleri için çalışıyoruz. Bu doğrultuda desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.