PEHLİVANLAR ORDU’DA MİNDERE ÇIKACAK

Spor 24.03.2022 - 01:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3288+ kez okundu.
 

PEHLİVANLAR ORDU’DA MİNDERE ÇIKACAK

Türkiye Güreş Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan U13 Grekoromen Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Ordu'da yapılacak.

Türkiye Güreş Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan U13 Grekoromen Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Ordu'da yapılacak. U13 Grekoromen Grup Şampiyonasında 25 ilden 400 katılımcının organizasyon için Ordu’ya gelecek. Ordu, 3 gün sürecek önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilecek ve 8-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan U13 Grekoromen Grup şampiyonasında 25 ilden 350 yıldız güreşçi madalya mücadelesi verecek ve Türkiye Şampiyonasına kalmak için mindere çıkacak. Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2022 tarihleri arasında Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak.  Faaliyet ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Türkiye Güreş Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Grekoromen stilde U13 Grup Müsabakaları İlimiz Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda  yapılacak. 8-10 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak organizasyonu  ilimize verdikleri için başta Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Şeref Eroğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. İnşallah bizlerde Sayın Valimizin himayelerinde Büyükşehir Belediyemizin, Altınordu Belediyemizin ve Kurumlarımızın desteği ile şampiyonaya katılan tüm takımlara en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Yaklaşık 25 ilden 400’e yakın sporcu, antrenör ve idarecinin katılacağı şampiyonada Ordulu pehlivanlarımızda Türkiye Şampiyonasına gidebilmek için kendi evlerinde mücadele edecekler. Ordu İlimizde 12 ilçemizde 1500 e yakın sporcumuz her gün Olimpiyatlarda, Dünya Şampiyonasında, Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil etme hayali ile mindere çıkıyorlar. Pehlivanlar diyarı Ordumuzda yeni şampiyonları inşallah bu grup şampiyonasında keşfetmiş olacağız. Organizasyonlar Devam Ediyor Genç, “Ordumuzda spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Güreş Grup müsabakaları, Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası, Rafting Grup Müsabakaları, Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Yazın düzenleyeceğimiz Okçuluk Şampiyonası ile ilimizde spor etkinlikleri devam edecek. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bakanlığımız yöneticilerine ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim.”dedi.  
Türkiye Güreş Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan U13 Grekoromen Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Ordu'da yapılacak.

Türkiye Güreş Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan U13 Grekoromen Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Ordu'da yapılacak.

U13 Grekoromen Grup Şampiyonasında 25 ilden 400 katılımcının organizasyon için Ordu’ya gelecek. Ordu, 3 gün sürecek önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilecek ve 8-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan U13 Grekoromen Grup şampiyonasında 25 ilden 350 yıldız güreşçi madalya mücadelesi verecek ve Türkiye Şampiyonasına kalmak için mindere çıkacak.

Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2022 tarihleri arasında Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak.  Faaliyet ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Türkiye Güreş Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Grekoromen stilde U13 Grup Müsabakaları İlimiz Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda  yapılacak. 8-10 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak organizasyonu  ilimize verdikleri için başta Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Şeref Eroğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. İnşallah bizlerde Sayın Valimizin himayelerinde Büyükşehir Belediyemizin, Altınordu Belediyemizin ve Kurumlarımızın desteği ile şampiyonaya katılan tüm takımlara en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Yaklaşık 25 ilden 400’e yakın sporcu, antrenör ve idarecinin katılacağı şampiyonada Ordulu pehlivanlarımızda Türkiye Şampiyonasına gidebilmek için kendi evlerinde mücadele edecekler. Ordu İlimizde 12 ilçemizde 1500 e yakın sporcumuz her gün Olimpiyatlarda, Dünya Şampiyonasında, Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil etme hayali ile mindere çıkıyorlar. Pehlivanlar diyarı Ordumuzda yeni şampiyonları inşallah bu grup şampiyonasında keşfetmiş olacağız.

Organizasyonlar Devam Ediyor

Genç, “Ordumuzda spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Güreş Grup müsabakaları, Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası, Rafting Grup Müsabakaları, Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Yazın düzenleyeceğimiz Okçuluk Şampiyonası ile ilimizde spor etkinlikleri devam edecek. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bakanlığımız yöneticilerine ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.