PARK VE BAHÇELERDE KIŞ HAZIRLIĞI

Gündem 14.11.2021 - 21:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2025+ kez okundu.
 

PARK VE BAHÇELERDE KIŞ HAZIRLIĞI

Vatandaşların sıcak yaz günlerinde aileleri ile birlikte hoş vakit geçirdikleri parklar, bahçeler ve yeşil alanlarda belediye ekiplerince kış hazırlıkları yapıldı.

Altınordu Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesinde yeşil alanların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi ve trafik güvenliğine engel teşkil etmemesi için başlattığı budama ve peyzaj çalışmaları ını sürdürüyor. Ekipler kış aylarının yaklaştığı şu günlerde özellikle fırtınalı havalarda herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için ağaç dallarını budarken, İlkbaharda ağaçların daha gür bir şekilde yeşermesi için de mevsimlik bakımlarını yaptı. Daha yeşil bir Altınordu hedefiyle çalışan Altınordu Belediyesi ekipleri mevcut yeşil alanları korumak geliştirmek ve yeşil alanları çoğaltmak konusunda kararlı ve titiz bir çalışma yürütüyor. Ekipler tarafından yeşil alanlarda sürdürülen kış bakımları kapsamında ağaç ve çim alanlarında dip açımı, gübreleme ve deforme olan ağaçların yenilenmesi ve parkların temizliği gerçekleştirilerek ağaçlar ve bitkiler koruma altına alındı. Yapılan budama çalışmaları ağaçların sağlıklı kalmasını da sağlanıyor. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ‘’Biz şehrimizi Yeşil Altınordu iddiamıza uygun hale getirmek adına titiz bir çalışma yürütüyoruz. Altınordu’da 52.000 Fidanı toprakla buluşturduk. Ve ihtiyaç duyulan tüm alanlarda fidan dikimini sürdürüyoruz. Mevcut yeşil alanlarımızı koruma altına alırken şehrimizin yeşil varlığını çoğaltmak adına da çalışmalar yürütüyoruz. Parklarda ve bahçelerde bulunan ağaçlarımızı her mevsimin gerektirdiği iklim koşullarına göre hazırlıyoruz. Yıpranmış ağaçlarımızın yerine yeni fidanlar dikerek yeşil alan varlığımızı genişletmeye devam ediyoruz. Gelecek kuşaklara bırakacağımız en önemli miras yaşanabilir bir doğa ve yaşanabilir bir dünya olacak. İnsana doğaya çevreye saygılı ve tüm canlıları emanet kabul eden bir anlayış çerçevesinde daha yeşil bir Altınordu hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz’ dedi.  
Vatandaşların sıcak yaz günlerinde aileleri ile birlikte hoş vakit geçirdikleri parklar, bahçeler ve yeşil alanlarda belediye ekiplerince kış hazırlıkları yapıldı.

Altınordu Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesinde yeşil alanların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi ve trafik güvenliğine engel teşkil etmemesi için başlattığı budama ve peyzaj çalışmaları ını sürdürüyor.
Ekipler kış aylarının yaklaştığı şu günlerde özellikle fırtınalı havalarda herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için ağaç dallarını budarken, İlkbaharda ağaçların daha gür bir şekilde yeşermesi için de mevsimlik bakımlarını yaptı.
Daha yeşil bir Altınordu hedefiyle çalışan Altınordu Belediyesi ekipleri mevcut yeşil alanları korumak geliştirmek ve yeşil alanları çoğaltmak konusunda kararlı ve titiz bir çalışma yürütüyor. Ekipler tarafından yeşil alanlarda sürdürülen kış bakımları kapsamında ağaç ve çim alanlarında dip açımı, gübreleme ve deforme olan ağaçların yenilenmesi ve parkların temizliği gerçekleştirilerek ağaçlar ve bitkiler koruma altına alındı. Yapılan budama çalışmaları ağaçların sağlıklı kalmasını da sağlanıyor.
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ‘’Biz şehrimizi Yeşil Altınordu iddiamıza uygun hale getirmek adına titiz bir çalışma yürütüyoruz. Altınordu’da 52.000 Fidanı toprakla buluşturduk. Ve ihtiyaç duyulan tüm alanlarda fidan dikimini sürdürüyoruz. Mevcut yeşil alanlarımızı koruma altına alırken şehrimizin yeşil varlığını çoğaltmak adına da çalışmalar yürütüyoruz. Parklarda ve bahçelerde bulunan ağaçlarımızı her mevsimin gerektirdiği iklim koşullarına göre hazırlıyoruz. Yıpranmış ağaçlarımızın yerine yeni fidanlar dikerek yeşil alan varlığımızı genişletmeye devam ediyoruz.
Gelecek kuşaklara bırakacağımız en önemli miras yaşanabilir bir doğa ve yaşanabilir bir dünya olacak.
İnsana doğaya çevreye saygılı ve tüm canlıları emanet kabul eden bir anlayış çerçevesinde daha yeşil bir Altınordu hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.