ÖZEL SPORCULARDAN GENÇ'E ZİYARET

Spor 13.10.2021 - 00:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1782+ kez okundu.
 

ÖZEL SPORCULARDAN GENÇ'E ZİYARET

Şampiyonada 70 Kg’da Deniz Uzun Türkiye İkincisi, +100 Kg’da Gökhan Taşpınar Türkiye Üçüncüsü ve 48 Kg’da Nur Doğru Türkiye üçüncüsü olarak Ordu’ya önemli bir başarı kazandırdı.

Ordu’da yapılan Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda derece yapan sporcular Deniz Uzun, Gökhan Taşpınar, Nur Doğru, Antrenör Yadigar Erkan Çömlek ve Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Yavuz Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.  Şampiyonada 70 Kg’da Deniz Uzun Türkiye İkincisi, +100 Kg’da Gökhan Taşpınar Türkiye Üçüncüsü ve 48 Kg’da Nur Doğru Türkiye üçüncüsü olarak Ordu’ya önemli bir başarı kazandırdı.  Sporcuların başarılarını tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Ordumuzda ilk defa Görme Engellilerde judonun tüm kategorilerinde güzel bir şampiyona oldu.Valimiz Sayın Tuncay Sonel, Ordu Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Görme Engelliler Spor Federasyon Başkanımız Sayın Hasan Sayyıdan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Adem Atik’in de açılış törenine katılarak bizleri onurlandırdı. Gerçekten çok özel ve güzel bir yarışma oldu. Yine Paralimpik Oyunlarında Goalball branşında Altın Madalya Kazanan milli takımımızın sporcusu Fatmagül Güler’inde açılışta yer alması renk kattı. ”dedi. Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Yavuz “Başından sonuna kadar bu işi üstlendiniz. En ufak detayına kadar düşünmüş olmanız salonun düzeninden sporcuların servis imkanına kadar tüm ayrıntılar dört dörtlüktü. Ordu’da düzenlenen bu şampiyona 1 ay geçmesine rağmen hala konuşuluyor olması bizleri gururlandırıyor. İnşallah bundan sonraki turnuvalarda da Ordu’da daha çok faaliyet yapmak istiyoruz. ”dedi.  
Şampiyonada 70 Kg’da Deniz Uzun Türkiye İkincisi, +100 Kg’da Gökhan Taşpınar Türkiye Üçüncüsü ve 48 Kg’da Nur Doğru Türkiye üçüncüsü olarak Ordu’ya önemli bir başarı kazandırdı.

Ordu’da yapılan Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda derece yapan sporcular Deniz Uzun, Gökhan Taşpınar, Nur Doğru, Antrenör Yadigar Erkan Çömlek ve Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Yavuz Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

 Şampiyonada 70 Kg’da Deniz Uzun Türkiye İkincisi, +100 Kg’da Gökhan Taşpınar Türkiye Üçüncüsü ve 48 Kg’da Nur Doğru Türkiye üçüncüsü olarak Ordu’ya önemli bir başarı kazandırdı.

 Sporcuların başarılarını tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Ordumuzda ilk defa Görme Engellilerde judonun tüm kategorilerinde güzel bir şampiyona oldu.Valimiz Sayın Tuncay Sonel, Ordu Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Görme Engelliler Spor Federasyon Başkanımız Sayın Hasan Sayyıdan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Adem Atik’in de açılış törenine katılarak bizleri onurlandırdı. Gerçekten çok özel ve güzel bir yarışma oldu. Yine Paralimpik Oyunlarında Goalball branşında Altın Madalya Kazanan milli takımımızın sporcusu Fatmagül Güler’inde açılışta yer alması renk kattı. ”dedi.

Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Yavuz “Başından sonuna kadar bu işi üstlendiniz. En ufak detayına kadar düşünmüş olmanız salonun düzeninden sporcuların servis imkanına kadar tüm ayrıntılar dört dörtlüktü. Ordu’da düzenlenen bu şampiyona 1 ay geçmesine rağmen hala konuşuluyor olması bizleri gururlandırıyor. İnşallah bundan sonraki turnuvalarda da Ordu’da daha çok faaliyet yapmak istiyoruz. ”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.