ÖZEL HASTANELERDEN PANDEMİ DUYARLILIĞI

Sağlık 14.11.2021 - 19:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1751+ kez okundu.
 

ÖZEL HASTANELERDEN PANDEMİ DUYARLILIĞI

Ordu ili genelinde hizmet veren özel hastaneler pandemi sürecinde yaptıklarını ve bundan sonra yapılması gerekenleri masaya yatırdı.

Ordu ili genelinde hizmet veren özel hastaneler pandemi sürecinde yaptıklarını ve bundan sonra yapılması gerekenleri masaya yatırdı. Toplantıya öncülük eden Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, toplantı katılımcılarının ortak akılla dile getirdikleri ve faydalı olabileceklerini düşündükleri sağlık önerilerinin bir rapor halinde Ordu İl Valiliğine arz edileceğini söyledi. Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un daveti ile Özel Umut Hastanesinin ev sahipliğinde Ordu’da değerli hizmetler veren özel hastanelerin baştabipleri, temsilcileri ve yöneticileri bir araya gelerek pandemi konulu faydalı bir toplantı yaptılar. Toplantıya Pandemi döneminde sahada görev yapan özel hastanelerde görevli değerli enfeksiyon hastalıkları uzmanları, göğüs hastalıkları uzmanları, yoğun bakım sorumlu Uzmanları, dahiliye Uzmanları da katıldı, tüm katılımcılar değerli fikirlerini söylediler. Toplantının amacı… Pandemide Ordu ilinin daha sağlıklı olabilmesi için Kamu hastaneleri ile yan yana fedakar hizmetler yapan özel hastanelerinin, bundan sonraki Pandemi projeksiyonunda ortak akıl çerçevesinde Ordu ilinin daha sağlıklı günlere daha hızlı ulaşabilmesi gayreti ile yeni fikirler üreterek , hem ilimize hem de İl Sağlık Müdürlüğüne Pandemi cephesinde daha çok yardım edebilmektir. Toplantıya Ordu ilindeki özel hastanelerden Umut, Sevgi, Medikal Park, Ünye Çakırtepe, Fatsa Meditech hastaneleri ile Fatsa Şifa Tıp Merkezi  yöneticileri - baştabipleri ve ilgili uzman hekimleri, Aile hekimleri dernek ikinci başkanı, Ordu Valimiz adına sağlık işlerinden sorumlu Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Perşembe Kaymakamımız katıldılar. Toplantı katılımcıları ortak akılla dile getirilen faydalı olabileceklerini düşündükleri sağlık önerilerini bir rapor halinde Ordu il Valiliğine arz edeceklerini söyledi.”
Ordu ili genelinde hizmet veren özel hastaneler pandemi sürecinde yaptıklarını ve bundan sonra yapılması gerekenleri masaya yatırdı.

Ordu ili genelinde hizmet veren özel hastaneler pandemi sürecinde yaptıklarını ve bundan sonra yapılması gerekenleri masaya yatırdı.
Toplantıya öncülük eden Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, toplantı katılımcılarının ortak akılla dile getirdikleri ve faydalı olabileceklerini düşündükleri sağlık önerilerinin bir rapor halinde Ordu İl Valiliğine arz edileceğini söyledi.

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un daveti ile Özel Umut Hastanesinin ev sahipliğinde Ordu’da değerli hizmetler veren özel hastanelerin baştabipleri, temsilcileri ve yöneticileri bir araya gelerek pandemi konulu faydalı bir toplantı yaptılar.

Toplantıya Pandemi döneminde sahada görev yapan özel hastanelerde görevli değerli enfeksiyon hastalıkları uzmanları, göğüs hastalıkları uzmanları, yoğun bakım sorumlu Uzmanları, dahiliye Uzmanları da katıldı, tüm katılımcılar değerli fikirlerini söylediler.

Toplantının amacı…

Pandemide Ordu ilinin daha sağlıklı olabilmesi için Kamu hastaneleri ile yan yana fedakar hizmetler yapan özel hastanelerinin, bundan sonraki Pandemi projeksiyonunda ortak akıl çerçevesinde Ordu ilinin daha sağlıklı günlere daha hızlı ulaşabilmesi gayreti ile yeni fikirler üreterek , hem ilimize hem de İl Sağlık Müdürlüğüne Pandemi cephesinde daha çok yardım edebilmektir.

Toplantıya Ordu ilindeki özel hastanelerden Umut, Sevgi, Medikal Park, Ünye Çakırtepe, Fatsa Meditech hastaneleri ile Fatsa Şifa Tıp Merkezi  yöneticileri - baştabipleri ve ilgili uzman hekimleri, Aile hekimleri dernek ikinci başkanı, Ordu Valimiz adına sağlık işlerinden sorumlu Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Perşembe Kaymakamımız katıldılar.

Toplantı katılımcıları ortak akılla dile getirilen faydalı olabileceklerini düşündükleri sağlık önerilerini bir rapor halinde Ordu il Valiliğine arz edeceklerini söyledi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.