OYUN SAHNELENDİ

Spor 30.12.2019 - 07:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2356+ kez okundu.
 

OYUN SAHNELENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), kentin kültür ve sanat hayatına ışık tutmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), kentin kültür ve sanat hayatına ışık tutmaya devam ediyor. Yeni yılda yeni bir oyunla sanatseverlerin huzuruna çıkan OBBKT, bu defa Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı Cemil Gündüz’ün yönettiği “Boyacı” isimli tiyatro oyunuyla sanatseverlerin karşısına çıktı. HER HAFTA SALI VE CUMA SAHNELECEK Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda izleyicilerle buluşan komedi oyunu “Boyacı” izleyenleri kendine hayran bıraktı. Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı Cemil Gündüz’ün yönettiği oyun, güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta salı ve cuma günleri saat 20.00’de OBBKT’de izleyicilerle buluşacak. Komedi oyunu “Boyacı” salı ve cuma günleri haricinde belirli günlerde 19 ilçede tiyatroseverlerle buluşacak. HEM GÜLDÜRDÜ HEM  DÜŞÜNDÜRDÜ! Bir doktor muayenehanesinde geçen oyunda, boyacı Kadir ve eşinin çevresinde gelişen komik olaylar izleyicileri kahkahalara boğdu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda sahnelenen ve Cemil Gündüz, Bülent Öztürk, Nilsu Namlı, A. Rıfat Çol, Hüseyin Aydın, Gamze Saylan Gündüz, Ömer Temiz, Yeliz Varol, Bülent Reisoğlu ve Yeşim Usta’nın rol aldığı iki perdelik komedi oyunu Ordulu tiyatroseverlerden tam not aldı. Seyircileri güldürürken verdiği mesajlarla da düşünmeye sevk eden oyunda; ülkedeki ekonomik sorunlar, aile ilişkileri, aşk ve mafya ilişkileri gibi konular işlendi. Bireylerin ekonomik sorunlardan kaynaklı mutsuzluğu ve geçim sıkıntısının yol açtığı çaresizliğin anlatıldığı oyunda, oyuncu kadrosu performanslarıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), kentin kültür ve sanat hayatına ışık tutmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), kentin kültür ve sanat hayatına ışık tutmaya devam ediyor. Yeni yılda yeni bir oyunla sanatseverlerin huzuruna çıkan OBBKT, bu defa Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı Cemil Gündüz’ün yönettiği “Boyacı” isimli tiyatro oyunuyla sanatseverlerin karşısına çıktı.

HER HAFTA SALI VE CUMA SAHNELECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda izleyicilerle buluşan komedi oyunu “Boyacı” izleyenleri kendine hayran bıraktı. Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı Cemil Gündüz’ün yönettiği oyun, güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta salı ve cuma günleri saat 20.00’de OBBKT’de izleyicilerle buluşacak. Komedi oyunu “Boyacı” salı ve cuma günleri haricinde belirli günlerde 19 ilçede tiyatroseverlerle buluşacak.

HEM GÜLDÜRDÜ HEM  DÜŞÜNDÜRDÜ!

Bir doktor muayenehanesinde geçen oyunda, boyacı Kadir ve eşinin çevresinde gelişen komik olaylar izleyicileri kahkahalara boğdu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda sahnelenen ve Cemil Gündüz, Bülent Öztürk, Nilsu Namlı, A. Rıfat Çol, Hüseyin Aydın, Gamze Saylan Gündüz, Ömer Temiz, Yeliz Varol, Bülent Reisoğlu ve Yeşim Usta’nın rol aldığı iki perdelik komedi oyunu Ordulu tiyatroseverlerden tam not aldı.

Seyircileri güldürürken verdiği mesajlarla da düşünmeye sevk eden oyunda; ülkedeki ekonomik sorunlar, aile ilişkileri, aşk ve mafya ilişkileri gibi konular işlendi. Bireylerin ekonomik sorunlardan kaynaklı mutsuzluğu ve geçim sıkıntısının yol açtığı çaresizliğin anlatıldığı oyunda, oyuncu kadrosu performanslarıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.