OTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Yaşam 26.09.2019 - 18:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3212+ kez okundu.
 

OTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı meclis toplantısı, oda meclis salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Meclis üyelerinin katılımları ile Meclis Başkanı Levent Yıldırım Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adını taşıyan, belki de, Türkiye'nin en kapsamlı okullarından bir tanesini, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ile Ordu’ya kazandırdık. İlimize kazandırdığımız okul 34 dönüme yakın arazi üzerine 64 derslikli, 200 öğrenci kapasiteli pansiyonunu içinde bulundurduğu, spor salonlarıyla son derece modern bir okul. Okulun yapım aşaması tamamlandı, sadece ufak tefek pürüzler var. Umarız en kısa sürede açılmış olacaktır. İlimize kazandırdığımız okul, ilimizin 2050 yılına kadar meslek lisesi ihtiyacını karşılayacaktır.” Son olarak Başkan Şahin; “Ben şahsım ve kurumum adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine, Ordu Büyükşehir Belediyesine, Ordu Valiliğine ve okulun yapımı aşamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah bu okul gelecek nesillerimize faydalı olur, işverenlerimize kalifiyeli eleman temini noktasında destekçi olur.” dedi.
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı meclis toplantısı, oda meclis salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Meclis üyelerinin katılımları ile Meclis Başkanı Levent Yıldırım Başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adını taşıyan, belki de, Türkiye'nin en kapsamlı okullarından bir tanesini, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ile Ordu’ya kazandırdık. İlimize kazandırdığımız okul 34 dönüme yakın arazi üzerine 64 derslikli, 200 öğrenci kapasiteli pansiyonunu içinde bulundurduğu, spor salonlarıyla son derece modern bir okul. Okulun yapım aşaması tamamlandı, sadece ufak tefek pürüzler var. Umarız en kısa sürede açılmış olacaktır. İlimize kazandırdığımız okul, ilimizin 2050 yılına kadar meslek lisesi ihtiyacını karşılayacaktır.”

Son olarak Başkan Şahin; “Ben şahsım ve kurumum adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine, Ordu Büyükşehir Belediyesine, Ordu Valiliğine ve okulun yapımı aşamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah bu okul gelecek nesillerimize faydalı olur, işverenlerimize kalifiyeli eleman temini noktasında destekçi olur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.