OSKİ NEŞTER VURMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem 17.12.2020 - 16:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2324+ kez okundu.
 

OSKİ NEŞTER VURMAYA DEVAM EDİYOR

Ordu’nun dört bir köşesini şantiye alanına çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu çalışmalarını Gürgentepe ilçesi Ağızlar ve Hasancık Mahallelerinde devam ediyor.

Ordu’nun dört bir köşesini şantiye alanına çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu çalışmalarını Gürgentepe ilçesi Ağızlar ve Hasancık Mahallelerinde devam ediyor. Ulaşımdan alt yapıya, tarihi mirastan çevreye kadar kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesinde yıllardır yaşanan içme suyu sorununu da ortadan kaldırıyor. AĞIZLAR’A İÇME SUYU HATTI DÖŞENİYOR Dağ bayır demeden gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesinin bu çalışması ile iki mahallenin içme suyu problemini kalıcı olarak ortadan kaldırdıklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Ekiplerimiz 7/24 çalışıyor. Ağızlar ve Hasancık Mahallelerimizin su problemini kökten çözüme kavuşturmak için başlattığımız çalışmalarda sona geldik” dedi. Genel Müdür Murat Us açıklamasında, “Ordu’nun 19 ilçesinde içme suyu problemini kökten çözüme kavuşturmak için sıkı çalışma içerisindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile Gürgentepe ilçesi Hasancık ve Ağızlar Mahallemizin içme suyu problemini ortadan kaldırmak için geçtiğimiz günlerde başlattığımız çalışmalarda artık sona geldik. Ağızlar Mahallemizin hiç alt yapısı yoktu. Toplamda 6 bin metre içme suyu hattı döşenecek mahallemize şu ana kadar 4 bin 500 metrelik hat yapıldı. Geriye kalan bölümlerin de tamamlanması ile mahallemiz kaliteli bir içme suyu alt yapısına kavuşmuş olacak” diye konuştu. HASANCIK MAHALLESİ’NİN ŞEBEKE SİSTEMİ YENİLENDİ Gürgentepe ilçesinin mevcut şebeke sisteminin sil baştan yenilendiğini sözlerine ekleyen Genel Müdür Murat Us, “Gürgentepe ilçemizin bu iki mahallesi geçtiğimiz yıllarda alt yapı sorunları nedeniyle içme suyu problemi yaşayan mahallelerimizdendi. Yaptığımız bu çalışma ile bu sorunu kökten çözdük. Hasancık Mahallemizin 7 bin 200 metrelik şebeke hattını sil baştan yeniledik. Ayrıca her iki mahallenin de yaz aylarında su kaynağı sorunları olduğundan Gölköy -Gürgentepe İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde arıtılan su bu yeni yapılan hatlara aktarılacak.  Bu sayede yıllarca içme suyu sıkıntısı çeken iki mahallemiz, OSKİ’nin yatırımları ile modern bir alt yapı ve sisteme kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.    
Ordu’nun dört bir köşesini şantiye alanına çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu çalışmalarını Gürgentepe ilçesi Ağızlar ve Hasancık Mahallelerinde devam ediyor.

Ordu’nun dört bir köşesini şantiye alanına çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu çalışmalarını Gürgentepe ilçesi Ağızlar ve Hasancık Mahallelerinde devam ediyor.
Ulaşımdan alt yapıya, tarihi mirastan çevreye kadar kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesinde yıllardır yaşanan içme suyu sorununu da ortadan kaldırıyor.
AĞIZLAR’A İÇME SUYU HATTI DÖŞENİYOR
Dağ bayır demeden gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesinin bu çalışması ile iki mahallenin içme suyu problemini kalıcı olarak ortadan kaldırdıklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Ekiplerimiz 7/24 çalışıyor. Ağızlar ve Hasancık Mahallelerimizin su problemini kökten çözüme kavuşturmak için başlattığımız çalışmalarda sona geldik” dedi.
Genel Müdür Murat Us açıklamasında, “Ordu’nun 19 ilçesinde içme suyu problemini kökten çözüme kavuşturmak için sıkı çalışma içerisindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile Gürgentepe ilçesi Hasancık ve Ağızlar Mahallemizin içme suyu problemini ortadan kaldırmak için geçtiğimiz günlerde başlattığımız çalışmalarda artık sona geldik. Ağızlar Mahallemizin hiç alt yapısı yoktu. Toplamda 6 bin metre içme suyu hattı döşenecek mahallemize şu ana kadar 4 bin 500 metrelik hat yapıldı. Geriye kalan bölümlerin de tamamlanması ile mahallemiz kaliteli bir içme suyu alt yapısına kavuşmuş olacak” diye konuştu.
HASANCIK MAHALLESİ’NİN ŞEBEKE SİSTEMİ YENİLENDİ
Gürgentepe ilçesinin mevcut şebeke sisteminin sil baştan yenilendiğini sözlerine ekleyen Genel Müdür Murat Us, “Gürgentepe ilçemizin bu iki mahallesi geçtiğimiz yıllarda alt yapı sorunları nedeniyle içme suyu problemi yaşayan mahallelerimizdendi. Yaptığımız bu çalışma ile bu sorunu kökten çözdük. Hasancık Mahallemizin 7 bin 200 metrelik şebeke hattını sil baştan yeniledik. Ayrıca her iki mahallenin de yaz aylarında su kaynağı sorunları olduğundan Gölköy -Gürgentepe İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde arıtılan su bu yeni yapılan hatlara aktarılacak.  Bu sayede yıllarca içme suyu sıkıntısı çeken iki mahallemiz, OSKİ’nin yatırımları ile modern bir alt yapı ve sisteme kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.