OSKİ, EYLÜL AYI KOORDİNASYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem 10.09.2018 - 15:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2947+ kez okundu.
 

OSKİ, EYLÜL AYI KOORDİNASYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), düzenli olarak tertiplediği kurum içi aylık koordinasyon toplantılarının 28.sini gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), düzenli olarak tertiplediği kurum içi aylık koordinasyon toplantılarının 28.sini gerçekleştirdi. OSKİ Genel Müdürlüğü Meclis Salonu’nda geçekleşen toplantıya; Genel Müdür Fatih Yürük, Yönetim Kurulu Üyesi Arif Gündüz, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkan ve Cem Ertan ile Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katılım sağladı. OSKİ’NİN FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ OSKİ’nin sürdürmüş olduğu faaliyetlerin masaya yatırıldığı toplantıda, Daire Başkanları yapmış oldukları çalışmaların detaylarını sunum eşliğinde anlattı. Toplantıda aynı zamanda, gelecekte yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar da konuşuldu. Toplantı sonunda yapılan faaliyetler ve yapılacak işler bir bütün halinde değerlendirilerek ortak kararlar alındı. GENEL MÜDÜR YÜRÜK, EKİBİNDEN DAHA GAYRETLİ ÇALIŞMALARINI İSTEDİ Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Genel Müdür Fatih Yürük, kurum olarak zor bir süreçten geçildiğine vurgu yaptı. Genel Müdür Yürük ; “Kurban Bayramı tatili ve fındık hasat mevsimi ile birlikte havaların da kurak gitmesi sonucu özellikle köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde mevcut içme suyu sisteminin yetersiz kalmasıyla OSKİ tankerlerinin 7/24 çalışarak vatandaşlara su seferberliği yaptığını” belirtti. Personellerine de uyarılarda bulunan Fatih Yürük, yaz mevsimi döneminde iş yükünün 2-3 katına çıktığına dikkat çekerek, özellikle sahada çalışan personellerden daha özverili ve gayretli bir çalışma temposu istedi.   
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), düzenli olarak tertiplediği kurum içi aylık koordinasyon toplantılarının 28.sini gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), düzenli olarak tertiplediği kurum içi aylık koordinasyon toplantılarının 28.sini gerçekleştirdi.
OSKİ Genel Müdürlüğü Meclis Salonu’nda geçekleşen toplantıya; Genel Müdür Fatih Yürük, Yönetim Kurulu Üyesi Arif Gündüz, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkan ve Cem Ertan ile Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katılım sağladı.
OSKİ’NİN FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
OSKİ’nin sürdürmüş olduğu faaliyetlerin masaya yatırıldığı toplantıda, Daire Başkanları yapmış oldukları çalışmaların detaylarını sunum eşliğinde anlattı. Toplantıda aynı zamanda, gelecekte yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar da konuşuldu. Toplantı sonunda yapılan faaliyetler ve yapılacak işler bir bütün halinde değerlendirilerek ortak kararlar alındı.
GENEL MÜDÜR YÜRÜK, EKİBİNDEN DAHA GAYRETLİ ÇALIŞMALARINI İSTEDİ
Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Genel Müdür Fatih Yürük, kurum olarak zor bir süreçten geçildiğine vurgu yaptı. Genel Müdür Yürük ; “Kurban Bayramı tatili ve fındık hasat mevsimi ile birlikte havaların da kurak gitmesi sonucu özellikle köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde mevcut içme suyu sisteminin yetersiz kalmasıyla OSKİ tankerlerinin 7/24 çalışarak vatandaşlara su seferberliği yaptığını” belirtti. Personellerine de uyarılarda bulunan Fatih Yürük, yaz mevsimi döneminde iş yükünün 2-3 katına çıktığına dikkat çekerek, özellikle sahada çalışan personellerden daha özverili ve gayretli bir çalışma temposu istedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.