OSKİ 3 MAHALLENİN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Gündem 28.07.2021 - 16:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3106+ kez okundu.
 

OSKİ 3 MAHALLENİN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalara başlayan OSKİ ekipleri 3 mahallenin yıllardır çözülmeyen su sorununu çözerek mahalle sakinleri için hayal olan bir çalışmayı daha hayata geçirmiş olacak.

OSKİ ÜNYE’DE 3 MAHALLENİN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ   Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği projelerle içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor.   Kentin her noktasına hizmet götürmek için gece-gündüz çalışan OSKİ, kırsal mahallelerin yıllardır kronikleşmiş sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda yıllardır içme suyu sıkıntısı yaşayan Ünye ilçesi Yüceler, Güzelyalı ve Eskikızılcakese mahallelerinin içme suyu sorunu sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmalara başlandı.   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalara başlayan OSKİ ekipleri 3 mahallenin yıllardır çözülmeyen su sorununu çözerek mahalle sakinleri için hayal olan bir çalışmayı daha hayata geçirmiş olacak. HATLAR SİL BAŞTAN YENİLENİYOR Zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan hatları yenileme çalışmalarının OSKİ ekipleri tarafından yapıldığını belirten OSKİ Genel Müdür Murat Us, “ OSKİ ekiplerimiz 19 ilçede çalışmalara aralıksız devam ediyor. Planlamalar dâhilinde ekiplerimiz Ünye ilçesi Yüceler, Güzelyalı ve Eskikızılcakese Mahallelerindeki mevcut içme suyu borularını yıpranmış ve yetersiz kalması nedeniyle daha modern ve mevcut nüfusu da göz önüne alarak değiştirmeye başladık. Toplam 6 bin metre uzunluğunda yapılacak çalışmada şuana kadar 750 metrelik bölümü tamamlandı. Ayrıca, mahallemize içme suyu sağlayan kaynaklara ek olarak başka su kaynakları da ekleyerek yıllardır su problemi yaşayan mahalle sakinlerimizin bu susuzluklarını da ortadan kaldırmış olacağız “dedi. OSKİ’YE TEŞEKKÜR Yıllardır hasret kaldıkları hizmeti bu dönem aldıklarını belirten mahalle sakinleri ise, “ Her yaz döneminde susuzlukla mücadelemiz vardı. Hasret kaldığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarını bu dönem aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile OSKİ ekiplerimiz çalışmalarına başladılar. Artık susuzluk çekmeyeceğiz. Emeği geçen başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve OSKİ Genel Müdürümüz Murat Us olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz “diye konuştular.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalara başlayan OSKİ ekipleri 3 mahallenin yıllardır çözülmeyen su sorununu çözerek mahalle sakinleri için hayal olan bir çalışmayı daha hayata geçirmiş olacak.

OSKİ ÜNYE’DE 3 MAHALLENİN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği projelerle içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor.

 

Kentin her noktasına hizmet götürmek için gece-gündüz çalışan OSKİ, kırsal mahallelerin yıllardır kronikleşmiş sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda yıllardır içme suyu sıkıntısı yaşayan Ünye ilçesi Yüceler, Güzelyalı ve Eskikızılcakese mahallelerinin içme suyu sorunu sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmalara başlandı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalara başlayan OSKİ ekipleri 3 mahallenin yıllardır çözülmeyen su sorununu çözerek mahalle sakinleri için hayal olan bir çalışmayı daha hayata geçirmiş olacak.

HATLAR SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan hatları yenileme çalışmalarının OSKİ ekipleri tarafından yapıldığını belirten OSKİ Genel Müdür Murat Us, “ OSKİ ekiplerimiz 19 ilçede çalışmalara aralıksız devam ediyor. Planlamalar dâhilinde ekiplerimiz Ünye ilçesi Yüceler, Güzelyalı ve Eskikızılcakese Mahallelerindeki mevcut içme suyu borularını yıpranmış ve yetersiz kalması nedeniyle daha modern ve mevcut nüfusu da göz önüne alarak değiştirmeye başladık. Toplam 6 bin metre uzunluğunda yapılacak çalışmada şuana kadar 750 metrelik bölümü tamamlandı. Ayrıca, mahallemize içme suyu sağlayan kaynaklara ek olarak başka su kaynakları da ekleyerek yıllardır su problemi yaşayan mahalle sakinlerimizin bu susuzluklarını da ortadan kaldırmış olacağız “dedi.

OSKİ’YE TEŞEKKÜR

Yıllardır hasret kaldıkları hizmeti bu dönem aldıklarını belirten mahalle sakinleri ise, “ Her yaz döneminde susuzlukla mücadelemiz vardı. Hasret kaldığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarını bu dönem aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile OSKİ ekiplerimiz çalışmalarına başladılar. Artık susuzluk çekmeyeceğiz. Emeği geçen başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve OSKİ Genel Müdürümüz Murat Us olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz “diye konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.