ORSEV ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Sanat 25.06.2018 - 14:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4690+ kez okundu.
 

ORSEV ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ORSEV Başkanı Sayın Sevinç Özel ve değerli Yönetim Kurulu Üyeleri; Engin Sökmez, Firdevs Çakır, Nuran Dündar Şeyhoğlu, Neşe Yüce, Canan Kılıç ve Nural Akgün yönetimindeki Ordu Sanat Evi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ORSEV Başkanı Sayın Sevinç Özel ve değerli  Yönetim Kurulu Üyeleri; Engin Sökmez, Firdevs Çakır, Nuran Dündar Şeyhoğlu, Neşe Yüce, Canan Kılıç ve Nural Akgün yönetimindeki Ordu Sanat Evi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Etkinlik kapsamında musiki çalışmalarınada  başlayan ORSEV, şef Nural Akgün yönetiminde, değerli hocamız Hüsnü Yakın ve Ona eşlik eden neyzen Musa Şener, Yönetim Kurulu ve çeşitli mesleklerden oluşan üyeleri ile keyifli bir çalışma ortamında konsere hazırlanıyor. Konserde koronun seslendireceği eserler, solo parçalar ve sürprizlerle sahne alacak olan Orsev Musiki Korosu, dinleyicisine müzik ziyafeti sunacak. Konseri ekim ayı ortasında yapmayı planlayan Orsev, daha birçok etkinliğe imza atacak.  
ORSEV Başkanı Sayın Sevinç Özel ve değerli Yönetim Kurulu Üyeleri; Engin Sökmez, Firdevs Çakır, Nuran Dündar Şeyhoğlu, Neşe Yüce, Canan Kılıç ve Nural Akgün yönetimindeki Ordu Sanat Evi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ORSEV Başkanı Sayın Sevinç Özel ve değerli  Yönetim Kurulu Üyeleri; Engin Sökmez, Firdevs Çakır, Nuran Dündar Şeyhoğlu, Neşe Yüce, Canan Kılıç ve Nural Akgün yönetimindeki Ordu Sanat Evi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Etkinlik kapsamında musiki çalışmalarınada  başlayan ORSEV, şef Nural Akgün yönetiminde, değerli hocamız Hüsnü Yakın ve Ona eşlik eden neyzen Musa Şener, Yönetim Kurulu ve çeşitli mesleklerden oluşan üyeleri ile keyifli bir çalışma ortamında konsere hazırlanıyor.

Konserde koronun seslendireceği eserler, solo parçalar ve sürprizlerle sahne alacak olan Orsev Musiki Korosu, dinleyicisine müzik ziyafeti sunacak.

Konseri ekim ayı ortasında yapmayı planlayan Orsev, daha birçok etkinliğe imza atacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.