Ormanlara Dikkat Çekildi

Gündem 05.03.2015 - 09:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3815+ kez okundu.
 

Ormanlara Dikkat Çekildi

Akkuş'ta 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve haftası etkinlikleri çerçevesinde Orman Genel Müdürlüğü ve Giresun Orman Bölge Müdürlüğü tarafından orman köyü ortaokulları arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Akkuş Öğretmen Evi Düğün Salonu'nda düzenlenen bilgi yarışmasına Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkan Vekili Ercan Çayıroğlu, Orman İşletme Müdürü Mehmet Ali Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.   Bilgi yarışmasında Kargı Ferhat Akbulat, Salman, Akpınar, Seferli, Çayıralan Yazıkıyısı, Kızılelma ve Damyeri Ortaokulları yarıştı.   10 sorunun sorulduğu bilgi yarışmasında 80 puan alan Kargı Ferhat Akbulat Ortaokulu 1., 70 puan alan Akpınar Ortaokulu 2., 50 puan alan Seferli ve Çayıralan Yazıkıyısı Ortaokulu 3. oldu.   Dereceye giren okulların yarışmacılarına protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verilirken, yarışmacılara ve katılımcılara Akkuş Orman İşletme Müdürlüğü tarafından birer fidan hediye edildi.   Bilgi yarışmasında 1. olan Kargı Ferhat Akbulat Ortaokulu 20 Mart tarihinde Ordu'da yapılacak ilçeler arası bilgi yarışmasında Akkuş'u temsil edecek.
Akkuş'ta 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve haftası etkinlikleri çerçevesinde Orman Genel Müdürlüğü ve Giresun Orman Bölge Müdürlüğü tarafından orman köyü ortaokulları arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Akkuş Öğretmen Evi Düğün Salonu'nda düzenlenen bilgi yarışmasına Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkan Vekili Ercan Çayıroğlu, Orman İşletme Müdürü Mehmet Ali Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

 

Bilgi yarışmasında Kargı Ferhat Akbulat, Salman, Akpınar, Seferli, Çayıralan Yazıkıyısı, Kızılelma ve Damyeri Ortaokulları yarıştı.

 

10 sorunun sorulduğu bilgi yarışmasında 80 puan alan Kargı Ferhat Akbulat Ortaokulu 1., 70 puan alan Akpınar Ortaokulu 2., 50 puan alan Seferli ve Çayıralan Yazıkıyısı Ortaokulu 3. oldu.

 

Dereceye giren okulların yarışmacılarına protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verilirken, yarışmacılara ve katılımcılara Akkuş Orman İşletme Müdürlüğü tarafından birer fidan hediye edildi.

 

Bilgi yarışmasında 1. olan Kargı Ferhat Akbulat Ortaokulu 20 Mart tarihinde Ordu'da yapılacak ilçeler arası bilgi yarışmasında Akkuş'u temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.