ORDUSİAD’AN OTSO’YA ZİYARET

Yaşam 24.04.2019 - 16:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3639+ kez okundu.
 

ORDUSİAD’AN OTSO’YA ZİYARET

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) Yönetim Kurulu, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO)’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ordu Sanayi ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Engin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin’e, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Ordu TSO Meclis Başkanı Levent Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunarak istişarelerde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Ordu ekonomisi hakkında istişarelerde bulunulurken, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ordu Sanayici ve İş Adamaları Derneği Yönetimi, Ordu için yapılacak projelerde ortak hareket ederek ekonomiye katkı sunulmasının gerektiğini söyledi. Birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.
Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) Yönetim Kurulu, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO)’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ordu Sanayi ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Engin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin’e, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Ordu TSO Meclis Başkanı Levent Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunarak istişarelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Ordu ekonomisi hakkında istişarelerde bulunulurken, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ordu Sanayici ve İş Adamaları Derneği Yönetimi, Ordu için yapılacak projelerde ortak hareket ederek ekonomiye katkı sunulmasının gerektiğini söyledi. Birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.