ORDULU ŞEHİDİN ADI KOCAELİ’NDE YAŞAYACAK

Gündem 20.04.2021 - 23:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4091+ kez okundu.
 

ORDULU ŞEHİDİN ADI KOCAELİ’NDE YAŞAYACAK

Ordulu Şehit Jandarma Onbaşı Orkun Eyice’nin adı şehit olduğu Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki camide yaşayacak.

Ordulu Şehit Jandarma Onbaşı Orkun Eyice’nin adı şehit olduğu Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki camide yaşayacak. Kocaeli'nin Körfez ilçesinde freni patlayan minibüsün inşaat halindeki camiye çarpması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Orkun Eyice'nin ismi, inşaatı tamamlanan o camiye verildi. Geçen yıl Körfez ilçesi Hacı Osman Mahallesi Nihal Atsız Sokak üzerinde meydana gelen kazada, yokuş aşağıya inen midibüsün freni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı patladı. Midibüs sürücüsü kurtarabilmek için aracı yokuş yukarı olan bir sokağa sokmak istedi. Ancak karşı şeritten gelen otomobil ile çarpışan midibüs, ardından inşaat halindeki caminin duvarına çarparak durabildi. Kazada görevden dönen 8 askeri personel yaralanırken, ağır yaralanan Ordulu Uzman Onbaşı Orkun Eyice ise yaklaşık 1 buçuk ay süren yaşam savaşına yenik düşerek, 6 Ekim 2020 yılında şehit oldu. Caminin inşaatı tamamlandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte çalışmaların tamamlandığı camide incelemelerde bulundu. Bölgede geçtiğimiz yıl yaşanan üzücü olaya değinen Söğüt, "Burada geçtiğimiz yıl üzücü bir hadise yaşanmış ve bir jandarmamız şehit olmuştu. Bu hepimizi büyük üzüntüye sürükledi. Görevden dönüyorlardı. Bizler de şehidimizin ismini bu camiye vermek istedik. Camimizin ismi de Şehit Orkun Eyice Camii oldu" ifadelerini kullandı.  
Ordulu Şehit Jandarma Onbaşı Orkun Eyice’nin adı şehit olduğu Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki camide yaşayacak.

Ordulu Şehit Jandarma Onbaşı Orkun Eyice’nin adı şehit olduğu Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki camide yaşayacak.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde freni patlayan minibüsün inşaat halindeki camiye çarpması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Orkun Eyice'nin ismi, inşaatı tamamlanan o camiye verildi.
Geçen yıl Körfez ilçesi Hacı Osman Mahallesi Nihal Atsız Sokak üzerinde meydana gelen kazada, yokuş aşağıya inen midibüsün freni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı patladı. Midibüs sürücüsü kurtarabilmek için aracı yokuş yukarı olan bir sokağa sokmak istedi. Ancak karşı şeritten gelen otomobil ile çarpışan midibüs, ardından inşaat halindeki caminin duvarına çarparak durabildi. Kazada görevden dönen 8 askeri personel yaralanırken, ağır yaralanan Ordulu Uzman Onbaşı Orkun Eyice ise yaklaşık 1 buçuk ay süren yaşam savaşına yenik düşerek, 6 Ekim 2020 yılında şehit oldu.
Caminin inşaatı tamamlandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte çalışmaların tamamlandığı camide incelemelerde bulundu. Bölgede geçtiğimiz yıl yaşanan üzücü olaya değinen Söğüt, "Burada geçtiğimiz yıl üzücü bir hadise yaşanmış ve bir jandarmamız şehit olmuştu. Bu hepimizi büyük üzüntüye sürükledi. Görevden dönüyorlardı. Bizler de şehidimizin ismini bu camiye vermek istedik. Camimizin ismi de Şehit Orkun Eyice Camii oldu" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.