ORDU VOSVOSLARLA RENKLENDİ

Turizm 28.06.2017 - 11:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4480+ kez okundu.
 

ORDU VOSVOSLARLA RENKLENDİ

Bu sene 14’üncüsü düzenlenen Vosvos Şenliğine yüzlerce ve rengarenk vosvos geldi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  ilk defa turizmci Enis Ayar tarafından 1995 yılında düzenlenen şenliğin çeşitli nedenlerden dolayı devam etmediğini ve göreve geldikten sonra şenliğe destek olma kararı aldıklarını söyledi. İlk desteği 2016 yılında vererek vosvos şenliğinin yeniden düzenlenmesine katkı sunduklarını ifade eden Yılmaz, “Belediyemizin destekleriyle bu yıl 14’üncüsü düzenlenen vosvos şenliğinde yurdun dört bir yanından gelen vosvos tutkunlarını ilimizde ağırlamaktan mutluyuz. Bundan sonraki yıllarda da Ordu vosvos tutkunlarının yeni adresi olmaya devam edecek.” dedi. Bir hafta Ordu’da kalacak vosvos tutkunlarının yarından itibaren şehrin seyir terası konumundaki Boztepe’ye çıkacağını, ardından programlarına Çambaşı yaylasında devam ederek çeşitli aktivitelerde bulunacağını aktaran Yılmaz, “Sürücüler ve yakınları kentimizden ayrıldıktan sonra yaşadıkları bu güzellikleri çevresine anlatacak. Bu da turizm potansiyelimizin artmasını sağlayacak.” diye konuştu. Vosvos Fan Club Başkanı Olgun Şensoy ise şenliğe destek olan herkese teşekkür ederek, “Bu şenliğin amacı Ordu’yu en iyi şekilde tanıtabilmek. Şenliğe farklı illerden 200’ün üzerinde vosvos tutkunu ve aileleri katıldı. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Ordu’da olmaktan mutluyuz.” dedi.
Bu sene 14’üncüsü düzenlenen Vosvos Şenliğine yüzlerce ve rengarenk vosvos geldi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  ilk defa turizmci Enis Ayar tarafından 1995 yılında düzenlenen şenliğin çeşitli nedenlerden dolayı devam etmediğini ve göreve geldikten sonra şenliğe destek olma kararı aldıklarını söyledi.

İlk desteği 2016 yılında vererek vosvos şenliğinin yeniden düzenlenmesine katkı sunduklarını ifade eden Yılmaz, “Belediyemizin destekleriyle bu yıl 14’üncüsü düzenlenen vosvos şenliğinde yurdun dört bir yanından gelen vosvos tutkunlarını ilimizde ağırlamaktan mutluyuz. Bundan sonraki yıllarda da Ordu vosvos tutkunlarının yeni adresi olmaya devam edecek.” dedi.

Bir hafta Ordu’da kalacak vosvos tutkunlarının yarından itibaren şehrin seyir terası konumundaki Boztepe’ye çıkacağını, ardından programlarına Çambaşı yaylasında devam ederek çeşitli aktivitelerde bulunacağını aktaran Yılmaz, “Sürücüler ve yakınları kentimizden ayrıldıktan sonra yaşadıkları bu güzellikleri çevresine anlatacak. Bu da turizm potansiyelimizin artmasını sağlayacak.” diye konuştu.

Vosvos Fan Club Başkanı Olgun Şensoy ise şenliğe destek olan herkese teşekkür ederek, “Bu şenliğin amacı Ordu’yu en iyi şekilde tanıtabilmek. Şenliğe farklı illerden 200’ün üzerinde vosvos tutkunu ve aileleri katıldı. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Ordu’da olmaktan mutluyuz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.