ORDU KAMYON GARAJI YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

Yaşam 21.12.2016 - 13:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2577+ kez okundu.
 

ORDU KAMYON GARAJI YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yeni kamyon garajıyla ilgili başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çevre yoluna yakın bir noktada inşası sürdürülen yeni garaj ve sosyal tesisin yapımında %85 seviyesine gelindi.

Şirinevler Mahallesi’nde kamyon ve tırların park alanı olarak kullanılan kamyon garajının kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden düzenlendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Eskipazar Mahallesi’ndeki 5 dönümlük alana kurulması amacıyla başlatılan yeni kamyon garajı ve sosyal tesis yapımının hızla devam ettiğini söyleyerek, “Projede %85 seviyesine gelindi. Çalışmalar kapsamında sosyal tesis binasının çatısı dâhil kaba imalatı ve dış cephede mantolama işlemi tamamlanmış olup, kısa süre içerisinde peyzaj ve çevre düzenleme imalatına başlanacak” dedi.   KAMYON VE TIRLAR ŞEHİR DIŞINA TAŞINACAK   Proje kapsamında çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Yeni kamyon garajını Ocak ayı sonuna bitirerek hizmete sunmayı planlıyoruz. Böylece şehir içerisindeki kamyon ve tırları şehir dışına taşımış olacağız” şeklinde konuştu.   ŞOFÖRLERİN İHTİYACINA GÖRE TASARLANDI   Yapımı devam eden kamyon garajının sadece kamyon ve tırların park alanı olarak hizmet vermeyeceğine, şoförler için de bir istirahat ve araç bakım alanı olacağına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Yeni kamyon garajını, şoför esnaflarımızın ihtiyacını göz önünde bulundurarak tasarladık. Söz konusu alanın 367 m2si sosyal tesis binası, geri kalan kısımlarıysa yeşil alan, otopark, dinlenme ve sirkülasyon sahası olarak kullanılacak” diye konuştu.   Kamyon garajı alanında 1 adet sosyal tesis binası, 29 adet tır ve kamyon park alanı, 6 araçlık misafir otoparkı ile lastik tamir ve yağ değişim servis alanı bulunuyor. Sosyal tesis binası içerisinde ise 16 adet idari ofis, restoran, tuvalet, mescit ve şadırvan yer alıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin yeni kamyon garajıyla ilgili başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çevre yoluna yakın bir noktada inşası sürdürülen yeni garaj ve sosyal tesisin yapımında %85 seviyesine gelindi.
Şirinevler Mahallesi’nde kamyon ve tırların park alanı olarak kullanılan kamyon garajının kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden düzenlendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Eskipazar Mahallesi’ndeki 5 dönümlük alana kurulması amacıyla başlatılan yeni kamyon garajı ve sosyal tesis yapımının hızla devam ettiğini söyleyerek, “Projede %85 seviyesine gelindi. Çalışmalar kapsamında sosyal tesis binasının çatısı dâhil kaba imalatı ve dış cephede mantolama işlemi tamamlanmış olup, kısa süre içerisinde peyzaj ve çevre düzenleme imalatına başlanacak” dedi.
 
KAMYON VE TIRLAR ŞEHİR DIŞINA TAŞINACAK
 
Proje kapsamında çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Yeni kamyon garajını Ocak ayı sonuna bitirerek hizmete sunmayı planlıyoruz. Böylece şehir içerisindeki kamyon ve tırları şehir dışına taşımış olacağız” şeklinde konuştu.
 
ŞOFÖRLERİN İHTİYACINA GÖRE TASARLANDI
 
Yapımı devam eden kamyon garajının sadece kamyon ve tırların park alanı olarak hizmet vermeyeceğine, şoförler için de bir istirahat ve araç bakım alanı olacağına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Yeni kamyon garajını, şoför esnaflarımızın ihtiyacını göz önünde bulundurarak tasarladık. Söz konusu alanın 367 m2si sosyal tesis binası, geri kalan kısımlarıysa yeşil alan, otopark, dinlenme ve sirkülasyon sahası olarak kullanılacak” diye konuştu.
 
Kamyon garajı alanında 1 adet sosyal tesis binası, 29 adet tır ve kamyon park alanı, 6 araçlık misafir otoparkı ile lastik tamir ve yağ değişim servis alanı bulunuyor. Sosyal tesis binası içerisinde ise 16 adet idari ofis, restoran, tuvalet, mescit ve şadırvan yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.