ORDU EMNİYETİNDEN OLAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Asayiş 05.03.2017 - 16:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3941+ kez okundu.
 

ORDU EMNİYETİNDEN OLAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Altınordu’da meydana gelen iki ayrı silahlı çatışmanın detayları ortaya çıkmaya başladı. Konu hakkında açıklama yapan Ordu Emniyeti, iki olayda da gözaltına alınan 7 şüpheliden 4’ün tutuklandığını açıklad

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Altınordu’da meydana olaylar hakkında açıklama yaptı. İlk olay 26 Şubat Pazar gecesi meydana gelen olayda, 3 kişi birbirlerinin araçlarına silahla ateş açmış, daha sonra 3 kişi olay yerinden kaçmıştı. Ordu Emniyeti tarafından yapılan operasyonlarda, olayın faili 3 kişi yakalanıp gözaltına alınmış, ancak olayda kullanılan silahlara rastlanmamış, sadece 2 boş kovan ve bıçak ele geçirilmişti. Alınan ifadelerin ardından olayın azmettiricisi olarak bir kişi daha gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İkisinin de tutuklanmasına karar verildi. 28 Şubat Salı günü Şirinevler Sivil Savunma köprüsü üzerinde dün gece pompalı av tüfekle açılan ateşte 3 araç zarar görmüştü. 1 kişi hafif yaralandığı olayda polis olayda kullanılan pompalı tüfek, bir adet nacak ve bir adet beyzbol sopasına el koyarken, kavgayla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan 10 kişiden 7 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, üç kişi adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan üç kişiden ikisi tutuklanırken, bir kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Altınordu’da meydana gelen iki ayrı silahlı çatışmanın detayları ortaya çıkmaya başladı. Konu hakkında açıklama yapan Ordu Emniyeti, iki olayda da gözaltına alınan 7 şüpheliden 4’ün tutuklandığını açıklad

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Altınordu’da meydana olaylar hakkında açıklama yaptı.

İlk olay 26 Şubat Pazar gecesi meydana gelen olayda, 3 kişi birbirlerinin araçlarına silahla ateş açmış, daha sonra 3 kişi olay yerinden kaçmıştı. Ordu Emniyeti tarafından yapılan operasyonlarda, olayın faili 3 kişi yakalanıp gözaltına alınmış, ancak olayda kullanılan silahlara rastlanmamış, sadece 2 boş kovan ve bıçak ele geçirilmişti.

Alınan ifadelerin ardından olayın azmettiricisi olarak bir kişi daha gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İkisinin de tutuklanmasına karar verildi.

28 Şubat Salı günü Şirinevler Sivil Savunma köprüsü üzerinde dün gece pompalı av tüfekle açılan ateşte 3 araç zarar görmüştü. 1 kişi hafif yaralandığı olayda polis olayda kullanılan pompalı tüfek, bir adet nacak ve bir adet beyzbol sopasına el koyarken, kavgayla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı.

Yakalanan 10 kişiden 7 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, üç kişi adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan üç kişiden ikisi tutuklanırken, bir kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.