ORDU'YA İLK KADIN KAYMAKAM GÜRGENTEPE'YE ATANDI

Yaşam 03.09.2018 - 13:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4140+ kez okundu.
 

ORDU'YA İLK KADIN KAYMAKAM GÜRGENTEPE'YE ATANDI

Geçen yıl Mart ayında Antalya'nın Gündoğmuş Kaymakamlığı'na atanan Nursel Karahan, son yayımlanan kararnameyle Gürgentepe Kaymakamlığı'na atandı. Karahan, Ordu'nun ilk kadın kaymakamı unvanına da sahip oldu. Karahan'ın önümüzdeki günlerde Ordu'nun Gürgentepe ilçesindeki görevine başlaması bekleniyor.

İÇİŞLERİ Bakanlığı kararıyla yayımlanan 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi'nde Ordu'da kaymakamı değişen ilçeler arasında Gürgentepe İlçesi de bulunuyor. Görev yeri değiştirilen 471 mülki idare amirinden biri de, Antalya  Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Karahan oldu. Geçen yıl Gündoğmuş ilçesine ataması yapılan Karahan, son kararnameyle de Gürgentepe Kaymakamlığı'na atandı.  Nursel Karahan, 2015 yılında kaymakamlık sınavını kazanarak mesleğe başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık stajlarını tamamlayan Karahan, İçişleri Bakanlığı'nın 6 Mart 2017 tarihli görevlendirmesiyle Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine atandı. İçişleri Bakanlığı tarafından 31 Mayıs 2017 tarih ve 2017/230 sayılı kararıyla da Gündoğmuş Kaymakamlığı'na asaleten ataması gerçekleştirildi.   19 ilçeye sahip Antalya'nın en küçük 2 ilçesinden biri olan 7 bin 593 kişilik Gündoğmuş ilçesinde nüfusun yüzde 51'lik kısmını da kadınlar oluşturuyor. Gündoğmuş Kaymakamı olarak göreve başlayan Nursel Karahan, son yayımlanan kararnameyle de Ordu'nun Gürgüntepe ilçesine atandı. Karahan'ın önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor.                   
Geçen yıl Mart ayında Antalya'nın Gündoğmuş Kaymakamlığı'na atanan Nursel Karahan, son yayımlanan kararnameyle Gürgentepe Kaymakamlığı'na atandı. Karahan, Ordu'nun ilk kadın kaymakamı unvanına da sahip oldu. Karahan'ın önümüzdeki günlerde Ordu'nun Gürgentepe ilçesindeki görevine başlaması bekleniyor.

İÇİŞLERİ Bakanlığı kararıyla yayımlanan 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi'nde Ordu'da kaymakamı değişen ilçeler arasında Gürgentepe İlçesi de bulunuyor. Görev yeri değiştirilen 471 mülki idare amirinden biri de, Antalya  Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Karahan oldu. Geçen yıl Gündoğmuş ilçesine ataması yapılan Karahan, son kararnameyle de Gürgentepe Kaymakamlığı'na atandı. 

Nursel Karahan, 2015 yılında kaymakamlık sınavını kazanarak mesleğe başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık stajlarını tamamlayan Karahan, İçişleri Bakanlığı'nın 6 Mart 2017 tarihli görevlendirmesiyle Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine atandı. İçişleri Bakanlığı tarafından 31 Mayıs 2017 tarih ve 2017/230 sayılı kararıyla da Gündoğmuş Kaymakamlığı'na asaleten ataması gerçekleştirildi.  

19 ilçeye sahip Antalya'nın en küçük 2 ilçesinden biri olan 7 bin 593 kişilik Gündoğmuş ilçesinde nüfusun yüzde 51'lik kısmını da kadınlar oluşturuyor. Gündoğmuş Kaymakamı olarak göreve başlayan Nursel Karahan, son yayımlanan kararnameyle de Ordu'nun Gürgüntepe ilçesine atandı. Karahan'ın önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.