ORDU’DA YAPILACAK

Spor 05.08.2021 - 23:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3735+ kez okundu.
 

ORDU’DA YAPILACAK

Minikler Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Zafer Kupası 26-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Minikler Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Zafer Kupası 26-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek.  Geleceğin Yıldız adaylarının seçileceği şampiyonaya 500 sporcunun katılması bekleniyor   Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu 19 Eylül Stadyumunda gerçekleşecek olan şampiyonada Türkiye'nin yıldız adayı okçularının mücadele edeceğini söyledi. Okçuluk sporunun, son yıllarda büyük ivme kaydettiğini ve Türkiye’den çıkan şampiyonların sayısının arttığını ifade eden Genç, “Özellikle 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında Mete Gazoz’la alınan altın madalya ile artık Türk Okçuluğu altın çağını yaşayacak. Bu başarıda emeği geçenlere ve başarı yolculuğunu yöneten, Türkiye Şampiyonasını ilimizde yapma kararı alan Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanımız hemşehrimiz Sayın Abdullah Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Bizlerde ilimizde okçuluk faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceğiz, okçuluk dalında daha büyük organizasyonlara hız kesmeden devam edeceğiz.  Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz ilk ziyaretini Ordu’ya yapacak Federasyon Başkanımız Sayın Abdullah Topaloğlu ilimize Olimpiyat Oyunlarında tarih yazan Olimpiyat Şampiyonu Efsane Okçu Mete Gazoz, Milli Gururumuz Yasemin Ecem Alagöz ve Milli Takım Teknik Direktörümüz Yusuf Göktuğ Ergin hocamızla birlikte gelecek. Türkiye’nin yıldız adayı Okçularımıza Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve Altınordu Belediyemizin destekleri ile en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız.  HABER MERKEZİ  
Minikler Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Zafer Kupası 26-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Minikler Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Zafer Kupası 26-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek. 
Geleceğin Yıldız adaylarının seçileceği şampiyonaya 500 sporcunun katılması bekleniyor  
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu 19 Eylül Stadyumunda gerçekleşecek olan şampiyonada Türkiye'nin yıldız adayı okçularının mücadele edeceğini söyledi. Okçuluk sporunun, son yıllarda büyük ivme kaydettiğini ve Türkiye’den çıkan şampiyonların sayısının arttığını ifade eden Genç, “Özellikle 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında Mete Gazoz’la alınan altın madalya ile artık Türk Okçuluğu altın çağını yaşayacak. Bu başarıda emeği geçenlere ve başarı yolculuğunu yöneten, Türkiye Şampiyonasını ilimizde yapma kararı alan Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanımız hemşehrimiz Sayın Abdullah Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Bizlerde ilimizde okçuluk faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceğiz, okçuluk dalında daha büyük organizasyonlara hız kesmeden devam edeceğiz. 
Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz ilk ziyaretini Ordu’ya yapacak
Federasyon Başkanımız Sayın Abdullah Topaloğlu ilimize Olimpiyat Oyunlarında tarih yazan Olimpiyat Şampiyonu Efsane Okçu Mete Gazoz, Milli Gururumuz Yasemin Ecem Alagöz ve Milli Takım Teknik Direktörümüz Yusuf Göktuğ Ergin hocamızla birlikte gelecek.
Türkiye’nin yıldız adayı Okçularımıza Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve Altınordu Belediyemizin destekleri ile en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. 
HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.